kızlar yeni anne adaylarındanım çok mutluyummm
şimdi bebeğim için en iyi doktora karar veremiorumlütfen bana yardımcı olur musunuz?
türkiye hastanesine ve ayşe dumana giden var mı aranızda?? tavsiye eder misiniz?
herman işçi varmış bir de ona giden var mı??
bir de hüseyin mutlu hakkında bilgisi olan var mı arkadşlar ya da sizin önerilerinizi bekliorum avrupa yakasındayım ben mecideyeköyde oturuorum bir an önce karar vermem lazım doktor çok önemli herşeyiyle içime sinmeli
tebrik ederim canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Iş yerinden bir arkadaşım nevra topalismailoğlu na gidiyordu o hastanede ve doğumunu nevra hanım yaptırdı. Arkadaşın kızı oldu ve adını nevra koydular. O derece memnundu kendisi yanii :)
bunu sağlık sektöründe çalışan biri ve yaşadığım kadın hastalıkları tecrübesinden söylüyorum ve hatda bunu çoğu doktor da söylüyo kadın doğum doktoru erkek olmalı...
çünkü kadın doktorlar zaten kendileri de birtakım şeyler yaşadıkları için pek açıklayıcı konuşmuyolar... çok yardımcı olmuyolar açıkçası yani ben öle düşünüyorum...
yani sana tavsiyem erkek doktor tercih etmelisin canım...
merhabalar canım bebeğin hayırlı olsun saglıklı bir hamilelik dilerim... Mecidiyeköyde oturuyormussun bnde sana cok yakınım henüz hamile degilim ama hamilelik öncesi bi doktor belirleyip sürekli ona gitmeyi düşünüyorum esenler özel hayat hastahanesi fahri inan beyi cok övdüler cevrem olsun internettende arastırdıgım kdarıyla istersen birde ona git fikir edinmiş oluruz sayende :))) gittigin doktorlarıda yazarsan sevinirim :13:
Avrupa yakasında oturduğuna göre sana ilk doğum doktorumu yani Altuğ Semiz'i önerebilirim. Ben memnun kaldım. İlgili ve sana çok moral veriyor. İstediğim soruyu sorabiliyordum, öyle rahattı. Mecidiyeköyde oturduğuna göre Okmeydanı Memorial (altuğ bey orada çalışıyor) sana yakın. Ben taa Erenköyden geliyordum. İkinci doğumumu ise yeditepe'de Narter yeşildağlı yaptırdı. neden değiştirdin diyecek olursan, çok uzaktı....özellikle son zamanlarda çok sık gitmek gerektiği için trafik falan zor oluyordu.
Ben kesinlikle Özel Bahat Halk Hastanesi Op.Dr.Albert KAZADO'yu öneriyorum. Mükemmel bir doktor ilgili,cana yakın,samimi bir doktor.Bebekle ilgili herşeye net cevaplar verip bebeği tanımanı sağlıyor.
Daha önce Özel Duygu Hastanesi'nde Yeşim Hn'a gittim gitgide ilgisizleştiği için değiştirdim iyiki de değiştirmişim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?