Mrb arkadaşlar gerçekten hastane ve dr işi çok zor.hamileliğim boyunca sürekli internette doktor ve hastane arayışı içerisindeydim.ben 37.haftaya kadar nisa hastanesine gittim.hastane iyiydi ama çok kalabalık oluodu ve pahalıydı.sezeryan 1270 normal 650 falan demişlerdi ve epidural fiyatını daha sormamıştım.doğumuma 3 hafta kala bağcılar tekden hastanesini bulduk.önce sadece hastaneye gezmek için gittik.odalarını gezdik beğendik daha sonra muayene için mucize hanıma gittim.gerçekten çok güleryüzlü ilgili sevecen bir doktor.39.haftada spinal sezeryanla doğum yaptım.gerçekten ameliyathanenin bu kadar güzel olduğunu hiç beklememiştim.çok güleryüzlü kişiler tarafından amaliyathane karşılandım.gerçekten çok ilgilerdi.anestezi uzmanı harika bi doktordu.beni çok rahatlattı.doğum bitene kadar sürekli başımın kenarında bi kız elimi yüzümü okşadı beni rahatlattı.hastane çalışanları da çok güleryüzlü ve ilgililer.doğumdan sonra odama geldiğimde hemşireler ,ebeler, çok ilgililendiler.bazı hastanelere sadece güleryüz güzel söz duymak için bir yığın para verilio.bu hastanede ikiside fazlasıyla var.doğum fiyatı ise tek kişilik oda 400 çift kişilik oda 250 epidural farkı ise 150 TL . bağcılar tekden hastanesini ve mucize hanımı tavsiye ediyorum .