Kizlar yardım kan sonucuma bakabilir misiniz bi anormallik görünüyor mu ?

Tatls00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2019
68
29
38
Kızlar adetten 6 gün önce beta 32.61 ken 6 gün sonra 831.8 olmuş sizce degerler güzel mi doktor dün ultrasonla baktı keseyi göremedı rahmin arkasında kücük bi sıvı birikintisi görüyorum dış gebelik olabilir 5 gün sonra kontrole gel keseyi görürsek bi oh çekeriz rahatlarız dedi acaba her ihtimali düşünerek kesin sonuc vermemek icin mi böyle diyor ilk kan testi yaptigimda beta 32.61 ken kesin hamilesiniz demedi şüphelisiniz dedi 6 gün sonra hamilesiniz dediler simdide dis gebelik olabilir diyor korktum açıkcası

Dış gebelikte değerler iki katına yükselmez az az yükselir ama sizin cok güzel yükselmiş maşallah belkide ikiz geliyordur

değeriniz çok güzel yükselmiş maşallah tadını çıkarın hamileliğinizin doktorlar konuşur hep en kötü senaryoları anlatırlar halbuki şu an stres sizin ve bebeğiniz için çok zararlı siz güzel beslenin folik asiti sakın ihmal etmeyin çünkü omuriliği ilk haftalardan itibaren oluşmaya başlıyor hayırlı olsun hakkınızda

48 saatteki artisina bakinca degerinizi iki kat yukselmis. Kese gorulup kalp atisi alinana kadar klinik olarak gebelik kesinlesmis olmuyor. Sadece kimyasal olarak yani labaratuvara gore gebelik var kabul ediliyor. Doktorun o yuzden temkinli konusmustur. Stres yapma dis gebelik olsa iki kat yukselmezdi. Duzensiz artardi. Bende keseyi gordugumuzde beta 3000 lerdeydi bol bol dinlenin suyu bol tuketin dua edin. Nasipse gelir saglikla

Cok teşekkür ederim canım inşallah çok sağlıklı olur pazartesi özele gitmeyi düşünüyorum doktorumla folik asit hakkındada konuşucam tabi kii çok haklısınız teşekkür ederimm ❤❤

Evet canim beta artisini hesapladim su an normal gözüküyor hayir bi agrım sancımda yok çok şükür bugunle birlikte adetim 4 gün gecmis oluyor her hangi bir kanama leke durumuda söz konusu degill bence doktor her ihtimali goz onunde bulundurarak konusuyor olabilir tabi ki kesin sonuc cumartesi günü inşallah hayırlı haberler almak nasip olur bu güzel yorumunuz içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum canim ❤❤

Ya bu doktorlar çok ilginç hem beta hcg 1000 ve üzeri kese görünür diyorlar hemde 800 lü hcg de sıvı var diyorlar ne alaka yani bak canım ben dış gebeliğin alasını geçirdim 2 ay iç kanamam durmadı korkma. 2 gün sonra kan ver bak 2 kat arttıysa sıkıntı yok demektir. Kafana takıp kendini yeme bebeğini düşün Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etain

Yaa canım çok geçmiş olsun RABBİM sanada saglıklı evlat nasip etsin canim benim ALLAH kimseyi darda koymasınn cumartesi günü kontrole gidecem olumlu sonuclar alırım inşallahh dıs gebelik yaşasam heralde sancı kanama falan bisey görürüm diye düşünüyorum yinede kesin sonuc tabi ki ultrasondan sonra insallah

Kanaman aniden başlar karnın inanılmaz şişer sırtına kadar ağrın çıkar böbreklerine sert sancılar girer ve deger bir yükselir bir düşarse kork haricen korkma

Canım seni düşündüğü için öyle söylemiş olabilir doktor çünkü o kadar çok hasta görüyorlar ki. Şimdiden çok fazla ümitlendirip sonra hayal kırıklığı yaşama diye önlem amaçlı söylemiş olabilir. Bundan dolayı daha önceden çok farklı şeyler yaşayan kişileri görmüştür kim bilir.. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin <3

Belkide öyledirrr canım çokk teşekkür ederim amin inşallah ALLAH razı olsunn ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…