Burnun yerleşmesi 6 ay 1 sene Sürüyor doktoruna güveniyorsan endişe etme bende daha yeni ameliyat oldum ve burnum kocaman ama zamanla inecek biraz metânetli olmak Lazım üzme kendini hicmerhaba kizlar :)
yaklasik 3 ay once burun ameliati oldum ve burnum halen cok buyuk ... alci alindiginda ilk burnum eskisinin iki kati olmustu nerdeyse .. doktor cok yarisindan fazla inecgini soyledi .. ama 3 ay oldu burnum kuculdu ama cok az bazende o indigi birazi geri sisip ilk gunlerki gibi oluyor .. bilginiz varmi kizlaar .. yardim edin nolcak bu burun tecrubesi olan varmi???
simdiden cok tessekkurederim cvp lariniz icin :)
canim ayni kaderi paylasioruz benim de 3 ay oldu ama hala cok kalinn :-( acaba sonradan duzelen var mimerhaba kizlar :)
yaklasik 3 ay once burun ameliati oldum ve burnum halen cok buyuk ... alci alindiginda ilk burnum eskisinin iki kati olmustu nerdeyse .. doktor cok yarisindan fazla inecgini soyledi .. ama 3 ay oldu burnum kuculdu ama cok az bazende o indigi birazi geri sisip ilk gunlerki gibi oluyor .. bilginiz varmi kizlaar .. yardim edin nolcak bu burun tecrubesi olan varmi???
simdiden cok tessekkurederim cvp lariniz icin :)
canim dun aksam masaj yapim dedim burunmun sag tarfi ole bi sistiki kucuk bi dag olustu gecenin 12 sinee aglama krizine grdm yine ama galiba bu kemigin sisligi cnku cok sert cnku dusunsene bi burun kemigini kirio yeniden sekil verio bide benim burun sirtimada kikirdak eklemis doktor ve benm.hala yuzum bile sis kesinlikle masaj yapma ben bunu cok iyi anladm asla dokunma ama 3 ay oldu cok fazla da inicegni bu burnum zanetmiorum incelmicek cnku kaba bastan nasil gidiosa sonuda ole oluo kendini ufaktan ufaktan hazirlamaya calis biliorum ne desem bos bende yapamiorum ama baska caremiz yok ve elimizden hic bisey gelmioBilmiyorum kizlar doktoruma guveniyorum aslinda hatta nerdeyse her gun ariyorum merak etme cok kuculecek diyor bana ama dusunmedende duramiyorum kendimi cok kotuhissediyorum.. 3 ay oldu halen kocaman bi buruncok az kuculdu yandan bakinca cok yuksek gorunuyor . kavisli kucuk kalkik bi burun yerine kocaman dum duz bir burunla karsilastim tabi doktor kesinlikle boyle kalmayacak kavislenecek kuculecek dedi ama burnuma bakinca agliyasim geliyo ne kadar kuculur yaridan yariya burnu inen varmi ki?
ve sen ne kadar sanslisin doktorun inicegni soyluo ben doktorumla konusamiorum bile mahkemeye ver beni 6 ay sonra dedi benim yuzumun icine s.cti birakti insanliga yeni bir tur kazandirdi emin ol benim kadar canin sıkkın olamaz doktorun sana inicek diyo cnku adam verdigi sekli bilio ya ben napim 3 aydir inmesi gerekirken surekli baska yerlerden sisio sisligide gectim burnumda bir kalinlik var gozumun hemen yanindan baslio ve benim burnum ne kadar inceydi nasil bole bir hata yaptim anlamiorum
ve sen ne kadar sanslisin doktorun inicegni soyluo ben doktorumla konusamiorum bile mahkemeye ver beni 6 ay sonra dedi benim yuzumun icine s.cti birakti insanliga yeni bir tur kazandirdi emin ol benim kadar canin sıkkın olamaz doktorun sana inicek diyo cnku adam verdigi sekli bilio ya ben napim 3 aydir inmesi gerekirken surekli baska yerlerden sisio sisligide gectim burnumda bir kalinlik var gozumun hemen yanindan baslio ve benim burnum ne kadar inceydi nasil bole bir hata yaptim anlamiorum
canim dun aksam masaj yapim dedim burunmun sag tarfi ole bi sistiki kucuk bi dag olustu gecenin 12 sinee aglama krizine grdm yine ama galiba bu kemigin sisligi cnku cok sert cnku dusunsene bi burun kemigini kirio yeniden sekil verio bide benim burun sirtimada kikirdak eklemis doktor ve benm.hala yuzum bile sis kesinlikle masaj yapma ben bunu cok iyi anladm asla dokunma ama 3 ay oldu cok fazla da inicegni bu burnum zanetmiorum incelmicek cnku kaba bastan nasil gidiosa sonuda ole oluo kendini ufaktan ufaktan hazirlamaya calis biliorum ne desem bos bende yapamiorum ama baska caremiz yok ve elimizden hic bisey gelmio
canim ayni kaderi paylasioruz benim de 3 ay oldu ama hala cok kalinn :-( acaba sonradan duzelen var mi
dayanmiyorum artik dayanicak gucum.kalmadi hergun aglamaktan bitap dustum aglamakda degil bu sinir krizi geciriorum ve sakinlesemiorum ilaclar kullanmaya basladim artk annemde durduramiyo boyle gderse beni hastaneye yatiricaklar ve artk bunu bende istiorum artk kendimden korkuorum kafam hic bisekilde dagilmio gulen insanlara bile tahammulum yok acaip derecede agresif oldum dun sokaktan gecenlerle bile kavga ettim cnku canim ole istiyo pskopat oldum galiba ruh ve akil sagligim yerinde degil artk tek istedgm sey olmek ve ben bunu cok ciddi bi sekilde istiorum yasamak istemiorum artk nasil boyle bir hata yaptim nasil insanlarin bana bakislarindan skldm artk dun gece ki kavgada boyle cikti zaten kimse beni gormesin bende kendimi gormek istemiorum artk bok gbi oldugunun herkez farkinda ve bana alis diyolar buna nasil alisinir ya nasil o o.. cocugu resmen dalga gecti benimle benim hayatimla oynadi gerizekali kbb ci ne anlar turkish delight tekniginden bana sormadan nasil boyle bir uygulama yapar ya ben orda uyuyorum diye oldu gozumu beynimide cikarsaydi orda bana ameliyata grmeden bole anlatsaydi asla boyle biseyi kabul etmezdm ya asla ne biliosun estetikten ne anliyosunda yapiosun ya bende saglikciyim bende gdim kendi bransim olmayan bi ise kalkisi yapim boyle bisey olabilir mi actin gordun bas edemiosun bi estetikci cagir kafana gore nasil davranirsin o koydugu kikirdaklari ne kadar nereye konulucagni nerden bilioda koyuyo goz hizamda kalinlik varya ve orasi inmiyo normal bir burun degil bildign bir kutuk var burun ustten ince olur assag dogru burun kanatlari biraz kalin olur dimi benim burun keigim kas hizamdan baslio okadar yukseltmis burnumu kikirdaklarida sermis ustune dolma gbi dumduz bir burun yapmis yemin edioru avatari ceken adam beni gorse alir filminde oynatir millete okadar makyaj yapmaya gerek kalmaz ya ben napicam smdi kimse acmak.istemicek bu burnu kim bilir kiricam diye nasil kirdi o burnuda tutsun tutkal muamelesi gorsun diye o kikirdaklari eklemek zorunda kaldi butun revizyon olmak burnunu kikirdak ekletmek isteyenlere soyluorum asla asla yapmayin arkadaslar nolur milyon kere dusunun cokmus bi burunsa kemiginiz yoksa ona eyv cnku baska yapilicak bise yok burda bi bayanin burnunu kikirdak eklmis mesela emre ilhan o kadinda yazik ayni benim gbi alninin ortasindan basliodu burnu ama gayet mutlu cnku burnu cok cokmustu ve emre beyde gayet iyi bir is cikarmis elerine sagik ama benim burnumda onceki ameliyattan kalan iki kucuk kemik tirtigi vardi ya bukadar di boyle olucagni bilsem asla olmazdimCanim geçmiş olsun ya hala incelme olmadı mı senin burnunda.hani demişsin ya fazla kaptırmıyorum kendimi diye inanki revizyon olduğu için senin şişliklerin iki katı sürede iner.kemiklerin şişliğide çok uzun sürer yani tam şeklini kesinlikle şuan anlayamazsın.doktorun 6ay sonra bana dava aç demesi çok terbiyesizce olmuş ama benim bildiğim 6ay içinde bi şikayette bulunmazsan sorumluluğu kabul etmiş oluyosun.yanlış biliyo olabilirim ama yasal prosedür böyle diye biliyorum.resmi belgelerlede raporlayıp resmi imza ve kontroller olması lazım.maddi hatta manavi dava için psikolojik yardım aldiğını vs doktorlarindan onaylatirsan belki ama hasar tespitli çökme olmuştur nefes açılmamıştır şeklinde hastane başka doktorlardan onaylanırsa olabilir ancak.çünkü ameliyata girmeden sana imzalatılan kağıtta ölsen bile sorumlusu sensindir oyüzden dava aç diuerek aslında davanı kaybedeceğini biliyor.ama canim bu süreç bile bunlar için çok erken Rabbim kimsenin başına böyle şeyler vermesin..çok zor demek bile hafif kalıyor.iner gerçekten bekle
canım burnun hiç büyük görünmüyor doğal güzel bir burun gördüm ben indikce daha da güzel olurBurnumun son hali bana buyuk geliyor sizce nasil? Yorum lutfen kizlar nasil ben cok buyuk buluyorum .. yaklasik 3 ay
canım burnun hiç büyük görünmüyor doğal güzel bir burun gördüm ben indikce daha da güzel olur
inan yazini aglayarak okudum dedigin gbi eskiye donmek okadar cok istiorum ve tek yapmak istedgm sey eskisi gbi giyinip makyajimi yapip aynada kendimi guzel hissetmek ve gezmek tozmak ozguvenim yerine gelsin insanlarin bana aciyan gozlerle bakmalarini istemiorum artk istemiorum allah bizi icinde bulundgumuz durumdan kurtarsin allah hepimizn gonlune gore versin insallah insallah bu kadar ofkeye bu kadar pskolojimizin bozuk oldugna bi gun guleriz ve ne kadar bos oldugunu dusunuruz insallah buna o kadar ihtiyacim var ki 3 ay olmasina ragmen gozlerimin alti bile acio burnumun kemigi aciyo sag ust dislerim uyusuk hic bise isiramiyorum sag gozum icerden biseye takiliyo sanki gozlerimi kapatirken ve okadar canim acioki sag yanagim cok aciyo ve ameliyattan ciktgmdan beri bu boyle sabredip bekliyorum ama ne goruntumde bi duzelme var nede acilarimda bu adam napti kesicem bicicem diye benim sinirlerimi kesti oldurdu heralde zaten burnumu kirarken kemik firliyo ve sag gozumun tam yanini kesio 1 mm daha gelse kor olucakmisin gozpinarimdn kan akiyodu kesildigi icin ameliyattan ciktiktan sonra ozamandn beliiydi ters gittigi
Baya inmiş canım gerçekten sabret bekle olmazsa zaten doktor düzeltme yaparım demiş olmazsa öyle yaparsın sıkıntı etme..Evet canim guzel ama ben sirtinin inmesini cok istiyorum .. doktor um daha bu 3 aylik halinden baya bi fazla inecegini soyledi ..
Bu alttaki de 10 gunlukken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?