Kızlar yardım lütfen:)) klonmen Çatlatma iğnesi

Yanlış okumuşum kb evet haklısın bakalım inşallah sonucun pozitif çıkar 🤲🏻 acilde yapsaydın ya tahlil sonucu hemen çıkardı ben o kadar sabredemem yaa😂 cuma günü tahlil vericem bn iğneden 16. Gün oluyor sonuç kesin çıkar Zaten
Bende normalde cuma gitcektim dayanamadım sağlık ocağına gidip verdim ya keşke acile gitseydim ama acilde yaparlarmi emin olamadım . Sağlık ocağında öğleden sonra e nabizda çıkar sandım ama yok hala cikmadi meraktan göbeğim çatlayacak 😂😂

Bende normalde cuma gitcektim dayanamadım sağlık ocağına gidip verdim ya keşke acile gitseydim ama acilde yaparlarmi emin olamadım . Sağlık ocağında öğleden sonra e nabizda çıkar sandım ama yok hala cikmadi meraktan göbeğim çatlayacak 😂😂
Hafi bakalım hayırlısı olsun inşallah müjdeli bir haber alırsın🤲🏻😊 valla ben acile gidicem tutuyorlar burda çünkü bı gün daha beklemek istemiyorum sabirsizim ben biraz😂

Canim sonucun çıktı mı

Çıktı canım sabahtan çok şükür hamileymisim değerim 16,79 çıktı yarın tekrar kendi doktoruma gideceğim bakalm inşaallah değer artmış olur 🤲 bugün gebelik testi yaptım biraz daha koyulasmis düne göre 😍 sen naptin canim
Merhaba, öncelikle tebrik ederim :nazar: diğer mesajlarınızı okudum ben de femara kullandım ve çatlatma iğnesinin 7. günündeyim, acaba sizin belirtileriniz neler oldu bize de umut olur belki cevaplarınız :)

Merhaba, bende klomen ve hayıt çayı kullandım 20 mm ve 18 mm 3 tane yumurtam vardı.21 Ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün iğne olalı 15 gün oldu. 7 kasım adet günüm gözüküyor.
Dün normal gebelik testi yaptım negatifti fakat hiç adet olacakmışım belirtileri yok.
Aklım çok karıştı bu 2. Çatlatma iğnesi kullanışım.
Bana bir akıl verebilir misiniz pazartesi gününe kadar bekleyeyim mi yoksa gidip tahlil yapayım mı ? Sonuç üzücü olur diye de çok korkuyorum gitmekle gitmemek arasında kaldım.
İdrar testinde bile çok üzüldüm.

Çıktı canım sabahtan çok şükür hamileymisim değerim 16,79 çıktı yarın tekrar kendi doktoruma gideceğim bakalm inşaallah değer artmış olur 🤲 bugün gebelik testi yaptım biraz daha koyulasmis düne göre 😍 sen naptin canim
Tatlım selam famera ve çatlatma iğnesimi kullandın ben 12. Günümdeyim dün 19mm di doktor yarın vur demişti çatlatma iğnesinden sonra ilişki ne zaman oldu

Hayırlı olsun bu arada🎂

Selam kızlar benimde yarın 12. Günüm olacak femara ve çatlatma iğnesi kullandım. Sizce yarın idrar testi yapsam ilk idrarla çıkar mı? Biraz daha bekleyeyim mi?

Ya merhabalar acaba adet olacakmıs gibi agrılarınız olmusmuydu

Bende 20 Ekim'de çatlatma iğnesi vuruldum bugün 11.gunum dün dayanamadım test yaptım negatif çıktı bikac saat sonra kuruma çizgisi belirdi ama yarın tekrar test yapmak istiyorum cuma günü de doktora gideceğim 15 gün sonra gel gebelik testi yapalım demişti sizde test yapsanız belki belli olur
Siz gebe kalabilmişmiydinşz klomen ile

Belirtim var canım da testler yanılttı beni yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam bakalım haber veririm. Sizde var mı kızlar gelişme?
Yavrum ben famera çatlatma iğnesi yaptım hiç bi belirtim yok çatlarken baya hissettim değerlendirdim de 1 hafta olucak ama bi belirtim yok şuan

Yavrum ben famera çatlatma iğnesi yaptım hiç bi belirtim yok çatlarken baya hissettim değerlendirdim de 1 hafta olucak ama bi belirtim yok şuan
Valla beni idrar testleri çok yanılttı bu ay. 2. Çizgi silikti kan verdim 0,63 çıktı. Yani silik nasıl çıktı peş peşe anlamış değilim. En güzeli 14 günden sonra kan vermek bence. Sende öyle yap derim

Valla beni idrar testleri çok yanılttı bu ay. 2. Çizgi silikti kan verdim 0,63 çıktı. Yani silik nasıl çıktı peş peşe anlamış değilim. En güzeli 14 günden sonra kan vermek bence. Sende öyle yap derim
Hiç belirtim yokki test falanda yapmam

Kızlar merhaba ben de 6 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum dün sabah dayanamadım 10.günümdü test yaptım ilk başta silik çıktı sonra biraz daha belirgin bi çizgi çıktı ebe bi komşum vardı ona sordum var gibi duruyo dedi sizce de gerçekten olma ihtimali var mı yoksa iğne etkisi mi böyle olup gebe kalan var mı acaba ?

Eklentiler

• IMG_0824.webp
    IMG_0824.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar merhaba ben de 6 kasımda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum dün sabah dayanamadım 10.günümdü test yaptım ilk başta silik çıktı sonra biraz daha belirgin bi çizgi çıktı ebe bi komşum vardı ona sordum var gibi duruyo dedi sizce de gerçekten olma ihtimali var mı yoksa iğne etkisi mi böyle olup gebe kalan var mı acaba ?
Canım hiç denemedim ama 10. Gün erken iğne etkisi diyorlar 14. Gün yap diyorlar

Back
X