kızlar yardım lütfen

Hayır benim anlamadığım herkes burada nasıl bu kadar bilgiyle kadının aldattığına kanaat getiriyor.Günahını almıyorum ama muhtemelen aldatıyor deyince herkesin içi rahatlıyor mu?
Burada yazılan 2 3 cümleyle bu evliliğin,adamın mükemmel olduğu sonucuna nereden varabiliyorsunuz.Belki mutsuz.belki gerçekten sosyal olan bir insan olmak istiyor.Bir insan mutsuz olduğu evliliği devam ettirmek zorunda mıdır?

Aynen bunu yazacaktım

Kadın belki psikolojik şiddet görüyor
Belki kocasıyla geçinemiyor usandı
Belki adamı artık sevmiyor sevgisi bitti evliliğinden mutsuz

Burda başka bir kadına kara çalmak ne kadar kolaymış bunu gördüm

avukatının dediğine güveniyor abim. hakim çocukları büyük oranda anneye verir demiş. bilmiyorum ya Allah sonumuzu hayır etsin. artık en kötü daha sonra velayet davası açarsın dedim.

daha sonraki velayet davasında kazanma şansı şu anki boşanma davasından daha düşük
çünkü hakimler genelde velayet te istikrarı onemser
ayrıca bir taraf velayeti aldıktan sonra ondan velayeti almak için daha net delil lere ihtiyaç duyulur yani çocuklara şiddet uyguladığıni gösteren rapor,haysiyetsiz hayat sürdügüne dair delil ya da uyuşturucu bağımlısı olduğuna dair rapor vs. gibi bunlar olmazsa velayet kolay kolay sonradan el değiştirmez velayeti almak istiyorsa ilk davada yani boşanma davasinda almaya çalışmalı

bizim millet daha evliyken anlaşamıyor da boşanıyor o boşanma davalarında ne hakaretler havada uçuşuyor ortak velayeti hiç yürütemezler avrupa insan hakları sözleşmesinin gecen sene kabul edilen ek 7 nolu protokolü yüzünden böyle bir şey de cıktı şimdi
ama bana göre ortak velayet uygulanabilir değil
Bencede daha çok etkilenir çocuklar

Back
X