Kizlar yardim lutfen

zeyvah

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
4
1
286
Ankara
Merhaba sevgili kadınlar kulübü üyeleri.aslinda eski üye olmama ragmen ilk kez bir konu axiuyorum. Ben 33. Yasinda calisan universite mezunu biriyim. Daha once hic evlilik nisan vs basimdan gecmedi, ole aman aman da bi sevgilim olmadi.simdi beni uzen konu ise bir tanidigimizin kizi aradi bugun.muduru varmis tanistiralim diye. Biraz bahsetmesini istedim. Adam 40 yasinda daha once bir evlilik yapmis ve bir kizi varmis. Kiz annesiyle birlikte Almanya da yasiyormus. Adam senede bir kez gormeye gidiyormus. Arkadaslar bu beni gercekten cok uzdu. Bu zamana kadar gercek askin beni de bulmasini bekledim. Simdi ise cocuklu dul adamlarla tanistirilmak isteniyorum. Sizce ben mi cok abatyorum. Bugun o kadar uzgundum ki lutfen yorumlarinizi bekliyorum

Dul veya bekar ne önemi var diye düşünen bir tek ben miyim yahu. Ne olacak sanki

Belki de kısmetiniz o adamdır bilemezsiniz ki. Belki tanıyınca çok seveceksiniz ve gerçek aşkı yaşatacak size. Çok mu iyimser oldum bilmiyorum :) ama kısmet bu nerden geleceği belli olmaz.

canım üzülme yasına ıygun arkadasın okişiyi tavsiye etmiş.

Neden bilmiyorum ama kendimi kötü hissettim
Neden kötü hissediyorsunuz ki? Evlenip anlasamayip boşanmış olmak kotu bir sey mi? Ha sevgilsinden ayrılmış biri ha evliligini bitirmis biri. Arada sadece atılmış resmi bir imza var. Duygular aynj davranislar ayni.. bence uzulecek bir durum yok ortada. Biraz empati yapın bakalım o zaman düşünceleriniz degisecek mi

Adamın ayrılık yaşaması belki talihsizliktir. Kendi karakterinden kaynaklı bir şey değildir kim bilir...
Çok yaş farkı da yok aranızda, hem artık herkes okuyor çalışıyor o yüzden 18 den sonra evlenen sayısı azdır diye düşünüyorum.
Arkadaşça tanımaya çalışsanız,baktınız size uygun değil, ileri götürmezsiniz...
Kendinizi hiç kötü hissetmeyin.

Evlilik aşık olsan bile zor.bu durumda daha zor tabi.tanidigim birçok kişi 35yasinda evlendi artık eskisi gibi değil küçük yaşta evlenenlere bakma sen :) çıkar karşına seveceğin birisi

Konu sahibesi hanim abim polis 36 yasinda baskentte..basindan hic evlilik nişan gecmedi.cok kismet aradik ama olmadi.sizi tanisam tanistirmak isterdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…