kizlar yardim lutfen

Amerikali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
607
0
96
A.B.D.
degerim 22 cikti tek embriyo transferiydi cokmu dusuk sizce yinemi olmadi ayy bana bir akil verin yarin tekrar gideecegim boyle olu yukselen varmi dua edin bana lutfen hepinizin beraat kandili mubarek olsun dualariniz kabul kucaklariniz bebeklerle dolsun

degerim 22 cikti tek embriyo transferiydi cokmu dusuk sizce yinemi olmadi ayy bana bir akil verin yarin tekrar gideecegim boyle olu yukselen varmi dua edin bana lutfen hepinizin beraat kandili mubarek olsun dualariniz kabul kucaklariniz bebeklerle dolsun

canim kcinci gunun bugun ayrica boyle cok arkadasimiz vardi 22 olupta yukselen ama cok dikkatli hareket et degerin ins yukselir tebriklerrr

canım sakin ol morelini yüksek tutman çok önemli

değeri bu şekilde düşük olup iki günde bir ikiye katlanan

o kadar çok kişi varki

önemli olan ikiye katlaması

inşşş hayırlı sonuçlar alırsın canım

Canım kaçıncı gün değerin bu. Bence hemen panik olma 2 günde bir testi tekrar et ve sakin olmaya çalış. Değer biraz düşük görünüyor ama bu illaki bir problem olduğunu göstermez...

15 ten 40 a ,60 a 100 e ve de 300 e yükselenler oldu.
umutlandırmak istemem ama inşallah seninki de öyle olur, tek bebiş belki ondan değerin düşüktür. rabbim gönlüne göre verir inşallah.

canım ya beklıyodum merakla......................canım ınşşşşşşş yukselır degerın..........ınş rabbım mahcup etmesın cabalıyo bebegın ınşşşşşşşşşşş.....................rabbım bu mubarek gun senın bebışını nasıp etsın sana duam senınle ınşşşşşşşşşşşş yukselır

canım arkadaşım merak etme bebişlerimiz bizlerle rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine yardımcı oluyor inşallah yükselecek bitanem hayırlı olsun

amerıkalım ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım ınş rabbım gondersın nazlı bebışını........................

inşallah canım yükselcek bak görürsün canım arkadaşım

insallah katlanir degerin evet kacinci gun oldugunuda yazsaydin keske
allahim mucizeni gonderir ins

amerikalım üzülme degerin katlanacak..............bebişini bu günün hürmetine Rabbim bagışlasın sana.............

22 düşük bideğer sayılıyor ama önemli olan ikiye katlaması canım inşşş değerlerin güzel güzel katlar zaten 5 ve üzeri hamile sayılıyo demişti bana doktor geç tutnmuşta olabilir o yüzden üzülme moralini yüksek tut bu mübarek gecede inşş. dualarımız kabul olur canım allah yardımcın olsunnkaydirigubbakcemile5

Back
X