• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yardim lutfen

elmuallim benim bir sucum yok saat farkindan dolayi birde eve 5 30 da geliyorum eeeeeeeee orada gece 12 30 oluyor yoksa seni asla bekletmem canim ya 14.gunu degrimin sonucunu bugun aldim 157 yarin yine gitcem onuda carsam ba gecesi haber yazarim canim bana dua et saglicakla kal optum

Ahhhh canimmm kucukk amerikalı geliyooo deseneeee tebikler

canım çokkkkkkkkkk sevındım yazdınm zaten................beklettın ama ohhhhhhhhh sevındım..............ınş yukselıyooooooooooooooooo harıka.................cadı kızın gelıyooooooooooo................dıkkat et kendıne egılme kalkma .....................ınş rabbım kucaklarımıza nasıp ets ..............bu ya bereketlı olacak demıştım......................duam senınle..............alkisalkisalkis:teytey::teytey::teytey::teytey::dance:

Amerikalı günaydın canım, maşallah ne güzel haberler yazmışsın, Allah sağlıklı bir 9 ay versin ve bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah....

canım arkadaşım tebrik ederim inşallah seninle aynı gün mutlu haberi aldık aynı gündede doğururuz inşallah canım hayırlısıyla bitanem benimde değerlerim şu an iyi çarşamba veya perşembe ultrasyona gideceğim büyük ihtimalle bakalım bitanem dua et keseleri göreyim bebişlerin ya bak yine çoğul konuştum acaba ikizmi inşallah canım ikizdir benim evlenmeden önceki hayalim hep ikizdi ikiz olsun istiyordum bebişleri

canım arkadaşım tebrik ederim inşallah seninle aynı gün mutlu haberi aldık aynı gündede doğururuz inşallah canım hayırlısıyla bitanem benimde değerlerim şu an iyi çarşamba veya perşembe ultrasyona gideceğim büyük ihtimalle bakalım bitanem dua et keseleri göreyim bebişlerin ya bak yine çoğul konuştum acaba ikizmi inşallah canım ikizdir benim evlenmeden önceki hayalim hep ikizdi ikiz olsun istiyordum bebişleri

insallah canim ayni gun transferimiz oldu ayni gunde dogumumuz olur senin ikizmizMIS HADI HAYIRLISI rabbim kucagina almayi nasip etsin

insallah canim ayni gun transferimiz oldu ayni gunde dogumumuz olur senin ikizmizMIS HADI HAYIRLISI rabbim kucagina almayi nasip etsin
yok canım daha belli değil bugün gideceğim kese görmeye bakalım canım hayırlısı:Saruboceq::nazar:

tatlı cıcı anne adayım.................amerıkalım nasılsın.....................mınık kızın sana sımsıkı tutunacak.............bırakmıcak senı............haber ver..................

tatlı cıcı anne adayım.................amerıkalım nasılsın.....................mınık kızın sana sımsıkı tutunacak.............bırakmıcak senı............haber ver..................

canim ya haberler kotu bu sabah kanamam oldu ayni edt gibi sancim vardi ama uzun surmedi hemen dr a kostum kan tahlili yaptilar bugun arayacaklar yarinda ultrasono cagirdilar insaalllah bebegim beni birakmaz simdi evde dinleniyorum

canım ınş bısey olmaz.............kanama genelde oluyo...........ığnelerını... bırakma sakın.........ınş bırakmaz bebışın canım ınş yat dınlen

ewet canım tabiki görürürsün ben bugün gördüm pirinç tanemi çok güzel bir duygu 2 hafta sonrada kalp atışlarını duyarım inşallah

olmadi canim arkadasim dis gebelikmis simdi dr dan geldim goremediler bebegi deger de cok yuksek dediler icim yaniyor beni en iyi sen anlarsin

canim uzulme desem bosss kalbini uzuntunu anlayabiliyorum ins bir dahakineee arkadasim bundada bir hayir ver rabbim baska dert vermesin degerinden belliydi en son degerinde cok yukselmisti

Back
X