- 26 Temmuz 2011
- 1.953
- 701
- 163
nasıl anlatırım bilmiyorum. yaklaşık 1 aylık bir ilişkim vardı. hatta çok güzel gidiyordu ki bu cumartesiye kadar. cumartesiden sonra olanlar oldu. erkek arkadaşım içmeye gidecekti arkadaşlarıyla (ben çok karşıydım içmesine) o arada konuşuyorduk kardeşine atacağı msjı bana gönderdi. bende mesajın içeriğini anlamadım. sordum söylemedı sordum söylemedi . baya ısrar ettim sonunda söyledi. kardeşi askerde yeni telefon istiyormuş. sen geldikten sonra alırız. şimdi elinde patlamasın diye yazmış. bana gelen mesaj " sen geldikten sonra alırız olum. bırak şimdi elinde patlar falan. " mesaj böyle olunca bende yanlış anladım. bu da sen bana güvenmıyorsun. başından söylemedik mi yalan yok. neyse o konu kapandı. gece aradı bu beni. içmiş tabi bir sürü saydı durdu. bir sürü hakaret. bir şey söylemedim uzamasın dıye. zaten konuşturmadı da beni. bana söylediklerini bir duysanız . yok beni deli etme burdan gitmek zorunda kalırsnız. benim sevmelerim senin sevmelerine benzemez falan. neyse o geceyi bitirdik ertesi gün gel buluşalım dedi kabul etmedim. mesajı bitirdik . akşam tekrardan aradı bir sürü laf etti. inanmıştım ben sana . hani bırakmayacaktık birbirimizi. bu kadarsınız işte. beni hayal kırıklığına uğrattın. aslında başta hata yaptım bırakıcaktım sen benim peşimde koşacaktın ben sana yüz vermeyecektim. kullanıp atacaktım seni. Bunun sorunları vardı . yaşadıkları çok şey vardı. ona rağmen kabul ettim ben onu. ama o öyle biri oldu ki. inanın korkuyorum bir şey yapar diye.
kızlar napıcam. nasıl başımdan def edicem bilmiyorum.
kolay peşimi bırakacağa benzemiyor. nasıl davranacağımı şaşırdım
nolur dua edin kurtulayım şundan.
kızlar napıcam. nasıl başımdan def edicem bilmiyorum.
kolay peşimi bırakacağa benzemiyor. nasıl davranacağımı şaşırdım
nolur dua edin kurtulayım şundan.
Son düzenleme: