kızlar yardım lütfen..

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
163
nasıl anlatırım bilmiyorum. yaklaşık 1 aylık bir ilişkim vardı. hatta çok güzel gidiyordu ki bu cumartesiye kadar. cumartesiden sonra olanlar oldu. erkek arkadaşım içmeye gidecekti arkadaşlarıyla (ben çok karşıydım içmesine) o arada konuşuyorduk kardeşine atacağı msjı bana gönderdi. bende mesajın içeriğini anlamadım. sordum söylemedı sordum söylemedi . baya ısrar ettim sonunda söyledi. kardeşi askerde yeni telefon istiyormuş. sen geldikten sonra alırız. şimdi elinde patlamasın diye yazmış. bana gelen mesaj " sen geldikten sonra alırız olum. bırak şimdi elinde patlar falan. " mesaj böyle olunca bende yanlış anladım. bu da sen bana güvenmıyorsun. başından söylemedik mi yalan yok. neyse o konu kapandı. gece aradı bu beni. içmiş tabi bir sürü saydı durdu. bir sürü hakaret. bir şey söylemedim uzamasın dıye. zaten konuşturmadı da beni. bana söylediklerini bir duysanız . yok beni deli etme burdan gitmek zorunda kalırsnız. benim sevmelerim senin sevmelerine benzemez falan. neyse o geceyi bitirdik ertesi gün gel buluşalım dedi kabul etmedim. mesajı bitirdik . akşam tekrardan aradı bir sürü laf etti. inanmıştım ben sana . hani bırakmayacaktık birbirimizi. bu kadarsınız işte. beni hayal kırıklığına uğrattın. aslında başta hata yaptım bırakıcaktım sen benim peşimde koşacaktın ben sana yüz vermeyecektim. kullanıp atacaktım seni. Bunun sorunları vardı . yaşadıkları çok şey vardı. ona rağmen kabul ettim ben onu. ama o öyle biri oldu ki. inanın korkuyorum bir şey yapar diye.
kızlar napıcam. nasıl başımdan def edicem bilmiyorum.
kolay peşimi bırakacağa benzemiyor. nasıl davranacağımı şaşırdım
nolur dua edin kurtulayım şundan.

Son düzenleme:
uzak durun bence.Bir daha görüşmeyin,telefonlarını açmayın.Böyle biriyle gelecek olmaz.İçince ne yaptığını bilmeyen,hakaret eden biriyle ömür mü geçer,bugün bağırır,yarın evlenince döver.

uzak durun bence.Bir daha görüşmeyin,telefonlarını açmayın.Böyle biriyle gelecek olmaz.İçince ne yaptığını bilmeyen,hakaret eden biriyle ömür mü geçer,bugün bağırır,yarın evlenince döver.

telefona cevap vermezsem iş yerimi de biliyor kaç kere geldi yanıma.korkuyorum dengesiz bir şey yapar diye. bir de saat 6,30 da çıkıyorum işten. ve çalıştığım yer sanayi. karanlık sessiz yerden geçtikten sonra ana caddeye çıkıyorum. onunda korkusu var.

Biraz başını ağrıtacak gibi... Cevap verme, muhatap olma,havlayan köpek ısırmaz derler ya.Sinirlerini bozar biraz ama daha ileri gidebileceğini sanmıyorum.. Umarım sorunsuz bitirebilirsin.

Sorunlu tiplerle arkadaş bile olmamak gerekiyor.. :ssz:

Biraz başını ağrıtacak gibi... Cevap verme, muhatap olma,havlayan köpek ısırmaz derler ya.Sinirlerini bozar biraz ama daha ileri gidebileceğini sanmıyorum.. Umarım sorunsuz bitirebilirsin.

Sorunlu tiplerle arkadaş bile olmamak gerekiyor.. :ssz:

şuan bunu çok iyi anlıyorum. ama anladım ki sorunları psiklojik. cumartesiye kadar hiç belli değildi. aramız çok ama çok iyiydi. simdiyse korkuyorum

şuan bunu çok iyi anlıyorum. ama anladım ki sorunları psiklojik. cumartesiye kadar hiç belli değildi. aramız çok ama çok iyiydi. simdiyse korkuyorum

Korkma,en azından korktuğunu belli etme.. İş yeri civarında güvendiğin bir abi dediğin biri yok mu ana yola kadar sana eşlik etsin en azından arkandan baksın..Valla sanayide adamlar birleşse eşşek sudan gelene kadar bir döverler,bir daha anmaz seni..görür o zaman korkutmak neymiş!!

Tabi bu son çare..

Son düzenleme:
Korkma,en azından korktuğunu belli etme.. İş yeri civarında güvendiğin bir abi dediğin biri yok mu ana yola kadar sana eşlik etsin en azından arkandan baksın..Valla sanayide adamlar birleşse eşşek sudan gelene kadar bir döverler,bir daha anmaz seni..

aslında var. zaten genelde çıkışta beraber gidiyorduk.. en iyisi onunla konuşup çıkışta beraber gitmek. en azından onu başımdan def edene kadar

sen geldikten sonra alırız olum. bırak şimdi elinde patlar falan. " mesaj böyle olunca bende yanlış anladım.
bunun nesini yanlış anladın ki?
sanırım sevmiyosun ondan batıyo.bencede bi süre takıl başka bişeyden ayrıl yada onun seni bırakmasını bekle

güvendiğin bir abin varsa gözünü korkutsun, kızı rahatsız etme desin, belki işe yarar.
gidip gelirkende yalnız olmamaya çalış canım, dengesiz biri yüzünden canın yanmasın.

sen geldikten sonra alırız olum. bırak şimdi elinde patlar falan. " mesaj böyle olunca bende yanlış anladım.
bunun nesini yanlış anladın ki?
sanırım sevmiyosun ondan batıyo.bencede bi süre takıl başka bişeyden ayrıl yada onun seni bırakmasını bekle

bilmiyorum. ama bu kadar uzatması saçmaydı. ilişkinin bitmesi lazım. eğer bana daha çok alışırsa benı bırakması o kadar zor olur. işler sarpa sarar

Ah ah diyorum...
Benim de düşmediğim hata değil, böyle baş belası bir erkek arkadaşım olmuştu bir zamanlar.
Kurtulmanın tek yolu, muhattap olmamak, ama hiç bir şekilde.
Ne telefonlarına çıkacaksın, ne yoluna çıkmasına müsade edeceksin.
Sen tavrında kesin ve kati olursan birşey olacağını sanmıyorum.

Baktın olmuyor, bu tavırların neticesinde seni rahatsız etmekte ısrarcı.
Eğer abin vs. varsa (akrabalarından anlayışlı bir büyükte olabilir) kulağına çalarsın biraz.
Seni rahatsız eden birinin varlığından bahsedersin, onlar göz kulak olur zaten...
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah bu sana güzel bir tecrübe olur.
Bir daha hayatına giren insanlara çok dikkat et derim, çünkü en çok yara alan sen olursun, başka kimseye bişey olmaz... :34:

Ah ah diyorum...
Benim de düşmediğim hata değil, böyle baş belası bir erkek arkadaşım olmuştu bir zamanlar.
Kurtulmanın tek yolu, muhattap olmamak, ama hiç bir şekilde.
Ne telefonlarına çıkacaksın, ne yoluna çıkmasına müsade edeceksin.
Sen tavrında kesin ve kati olursan birşey olacağını sanmıyorum.

Baktın olmuyor, bu tavırların neticesinde seni rahatsız etmekte ısrarcı.
Eğer abin vs. varsa (akrabalarından anlayışlı bir büyükte olabilir) kulağına çalarsın biraz.
Seni rahatsız eden birinin varlığından bahsedersin, onlar göz kulak olur zaten...
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah bu sana güzel bir tecrübe olur.
Bir daha hayatına giren insanlara çok dikkat et derim, çünkü en çok yara alan sen olursun, başka kimseye bişey olmaz... :34:

daha önceki konularımdan belki bazı arkadaşlar bilir.yaklaşık 2 yıldır hayatımda kimse yoktu. eski çıktığımı seviyordum ta ki bununla karşılaşana kadar. ama bilemedim böyle olacağını. bunlar yüzünden artık kime güveneceğimizi şaşırıyoruz.

Back
X