Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stres, üzüntü veya iğne, serum farklı bir hap yüzünden döngü biraz şaşabiliyor bazen ama tekrar düzelecektirKızlar şimdi şöyle sorayım. Ben normalde 28 günde bir adet oluyorum ama bu ay son adetimden 21 gün sonra oldum. Bu ilk defa başıma geldi. Aranızda böyle bişey yaşayan Ve sonra normal döngüsüne kavuşan oldumu?
Teşekkürler :)Stres çok etkiliyor ben düzenli olurken kpss ye hazırlandığım dönem 2 buçuk ay olmadım sonra normale döndü bazı zamanlarda öne geldiği de olmuştur.
Düzene girer merak etme.
teşekkürler :)Arada olur öyle. Sürekli olursa şaşma sıkintı ama duzelebilme ihtimali yüksek m.mevsim değişikliği olunca olur bende
teşekkürler :)Sıkıntı yok olur arada öyle
Anladım çok teşekkürler :)Hava değişimi, yediğin içtiğin, stres durumu hepsi etkiler.
Teşekkürler :)Stres, üzüntü veya iğne, serum farklı bir hap yüzünden döngü biraz şaşabiliyor bazen ama tekrar düzelecektir
Tamam canım çok sağolOldu bi kere bende de, bir hafta önce olmuştum. Stresli bi dönem geçirmiştim, onun etkisiyle oldu. Sonraki ay düzeldi , normale döndü. Eğer düzelmezse doktora git kesin.
Teşekkürler sanırım dediğiniz gibiStres, üzüntü veya iğne, serum farklı bir hap yüzünden döngü biraz şaşabiliyor bazen ama tekrar düzelecektir
Kızlar yeni katıldım foruma yorumları iki kere yollamışım kusura bakmayın çözmeye çalışıyorum halaKızlar şimdi şöyle sorayım. Ben normalde 28 günde bir adet oluyorum ama bu ay son adetimden 21 gün sonra oldum. Bu ilk defa başıma geldi. Aranızda böyle bişey yaşayan Ve sonra normal döngüsüne kavuşan oldumu?
Tamam canım devam ederse mutlaka giderim sağol :)Oldu bi kere bende de, bir hafta önce olmuştum. Stresli bi dönem geçirmiştim, onun etkisiyle oldu. Sonraki ay düzeldi , normale döndü. Eğer düzelmezse doktora git kesin.