Kızlar yardım lütfen. ..

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
13.haftamızdayız ve mide bulantilarim geçmedi daha da arttı su bile içemiyorum hamile degilken de su icemiyordum hamileliğimin başında zorla iciyordum ama artik hic icemiyorum yemeği zorluyorum yiyorum ama suyu zorla da içince direk çıkarıyorum var mı benim gibi olanlar ne yaptınız nasıl çözüm buldunuz

Valla canım benim bende senin gibi oldum. Çok sıkıntılı bi hamilelik geçirdim . Doktorum bana mide bulantısı için ilaç verdi ama ben kullanmadim. Benim mide bulantim daha iki haftadır yeni yeni geçti. Arada gene bulanio ama ilk zamanlardaki gibi değil. 8-9 kilo verdim bu arada Karnım yok gibiydi şimdi yeni yeni çıkıyo

Ben kuru zencefili sütle karıştırıp iciyordum.
Cidden birebir mide bulantisina.
Her sabah tok karna 1 su bardağı süte çay kasiginin yarisi zencefili at iç
Sifa olsun...

canım benimde aynı sorunum var şu anda...ben doktoruma sorduğumda bana 16. haftaya kadar devam edebileceğini söyledi. benim ikinci bebeğim olacak inşallah, ilkinde hiç böyle şeyler yaşamamıştım bana da garip geliyor, hiçbir şey yemek istemiyorum ama su içme isteğim çoğaldı normalde çok içmem. aslında geçici bir durum için rahat olsun

Su içemiyorum en büyük derdim o bebegim susuz kalır diye korkuyorum Rabbim hepimize evladımızi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ama çok zor geçiyor hamileliğim Allah yardımcımız olsun hepimizin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…