- Konu Sahibi undreamedof
-
mrb arkadaşlar.benim hoşlandığım bi çocuk var ama başkasına aşık dövme yaptırmış ismini felan o derece ben hala hoşlanıorum ama ve bunu ona söyleyip söylememek konusunda kafam çok karışık
içimden bi his söylemelisin diyo bunu yapmalımıyım sizce ?
bence kesinlikle söyleme.
dövme yaptıracak kadar bir başkasını seviyorsa senin için herhangi bir şans yok demektir.
bu nedenle söylemenin bir anlamı olmaz.
aynı ortamlarda sıkça bir arada olduğun biriyse duygularını açık etmenin rahatsızlığını her karşılaştığınızda hissedersin.
karakteri bozuk biriyse senin duygularından faydalanmaya bile kalkabilir. o nedenle içinde bırak hislerini. elinden geldiğince de onu unutmaya başla.
bir de yaşın küçükse zaten yaşın ilerledikçe bu hallerine güleceksin ileride.
Neden söylemek istiyorsun?
Senin sevgiline biri gelip aşkını ilan etse hoşuna gider miydi?
bencilce bi soru olmuş üzüldümbu durumda sevgilisini düşüncek halim yok herhalde
bencilce bi soru olmuş üzüldümbu durumda sevgilisini düşüncek halim yok herhalde
arkadaşlar lütfen biraz benim psikolojimle düşünüp yorum yaparmıısınız sevdiğim bi adam var ve başkasına aşık siz bu durumda olsaydınız napardınız eleştirmek için cvp atmayın lütfen
Bencillik derken?
Senin yaptığına bencillik derler bizim burada pardon?
Bu durumda diyorsun da hangi durumdasın bilemem de insanların hayatını karıştırmayı planlamazsan daha mutlu olursun emin ol!
Sevgilisi var tatlım aynısını birisi senin sevgiline yapsa ne hissedersin? Bazı durumlarda asaleti koruyup geri çekilmek gerekir, bu da onlardan birisi
verdiğiniz cvba inanamıorum hangi durumda olduğumu bilseydiniz zaten böyle bi cvp vermezdiniz eleştiriden çok karşınızdaki insanı anlayıp öyle cvp vermeyi deneseydiniz keşke :S:S:S
İnanamayacak ne var ki?
Hayatın gerçekleri bunlar!
Sen elmayı seviyorsun diye elmanın da seni sevmesi şart mı?
O kadar da tecrübesiz değilsin di mi?
Platonik aşkından daha önemli konular var bu hayatta,onlara yoğunlaş,sonra zaten unutursun.
mrb arkadaşlar.benim hoşlandığım bi çocuk var ama başkasına aşık dövme yaptırmış ismini felan o derece ben hala hoşlanıorum ama ve bunu ona söyleyip söylememek konusunda kafam çok karışık
içimden bi his söylemelisin diyo bunu yapmalımıyım sizce ?
niye şaşırdın?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?