Kızlar yardım ne yapmalıyım?

filozofcan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2011
283
63
318
Kızlar merhaba.ben size kendimden bahsedeyim sonra yardımınızı rica edeceğim.28 yaşındayım 3 yıllık evliyim.4 yıl önce sol over kist ameliyatı oldum sol over alınmadı ama ultrasonda gözükmüyor.şimdiye kadar hep sağ takip edildi.evlenince ilk üç ay korunduk sonra korunmadık.5 ay sonra betahcg 800 idi ama iki gün sonra kanamam oldu.sonra doktor pcos var dedi.bir yıl denedik olmayınca doktora gittim üç ay klomen kullandık.4 yumurtam oluştu en son ama yine de olmadı bende dünyanın kilosunu aldım.bebeği erteleyip tüp mide ameliyatı oldum geçen Nisan'da.10 ayda 42 kilo verdim.adetlerim son derece düzenli.pcos kalmamış dedi doktor.zayıflayan arkadaşlara bakıyorum ilk aylarında gebe kalmışlar.benim 6. Ayım hala olmadı.dün doktora gittim.resmen azarladı.rahmin güzel yumurtalığın güzel hemen olacak diye birşey yok acele ediyorsun dedi.rahim filmi çekilmiştim zaten sorun yok.eşim sperm testi verdi sorun yok.ben ne yapmalıyım?gerçekten çok mu acele ediyorum.toplama bakarsan 3 yıllık evliyim ama çocuk isteme safhamız karışık işte.bi diyorum sorun var Nisan'da aşılama yaptır yazın tüp bebeğe geç.sonra diyorum insanlar bir yıl iki yıl denemiş öyle olmuş.ben ne yapayım bi akıl verin?şimdiden teşekkürler

bence kendine bikac ay daha zaman tani, stresinizi azaltacak aktiviteler bul..belki esinin spermlerini hizlandiracakk yada daha iyi duruma getirecek saglikli beslenme spor gibi seylere yonel..olmazsa ozaman asilama denersin..benim fikrim..

bence kendine bikac ay daha zaman tani, stresinizi azaltacak aktiviteler bul..belki esinin spermlerini hizlandiracakk yada daha iyi duruma getirecek saglikli beslenme spor gibi seylere yonel..olmazsa ozaman asilama denersin..benim fikrim..

Teşekkürler tavsiyen için yaza kadar bekleyeceğim sanırım.

canım insallah aşılamaya falan gerek kalmadan hamile kalırsın, herşey normalse tek sorun stres demekki ayrıca şu da var bir doktor söylemişti bunu bana, bebek sahibi olmak için eşinle birlikte olma ozaman bilinçaltında stres oluyor bu da olumsuz etkiliyor demişti

merhaba canım benzer şeyler yaşayan biri olarak düşüncem senin sorunun tamamen psikolojik. çok zor biliyorum kafandan atmaya çalış. bende endometriozis hastasıydım. ameliyat oldum tekrarladı. tüp bebek denedim olmadı.normal yoldan hamile kalamzsın demişti doktor. arkadaşın dediği gibi eşimle sadece çocuk için beraber olur hale gelmiştik. hep kafamın içindeydi. ne zaman kafamdan tamamen uzaklaştırdım (hiç kolay olmadı) 1 ay sonra doğal yoldan hamile kaldım. hemde hasta olan yumurtalık tarafından. hatta şu an sana bunları yazarken bir taraftanda emziriyorum oğlumu. içini ferah tut herşeyin bir zamanı var hayırlısı buymuş de. sana tavsiyem bu canım.umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…