merhabalar..oğlum şuan 4 ayını doldurdu.3 ayından beri sürekli salyası akıyor elini yiyor ve tükürüyordu..acaba diş mi çıkarıyor ama erken değilmi..şu sıralar memeyi almak istemiyor bas bas bağırıyor sadece uykudan kalkınca emiyor o daçok az..günde 6 7 kere kaka yapan çocuk günde 1 kere yapmaya başladı sanırım emmediği için böle oluyor..kızlar ne yapmalıyım mamamı versem bu sefer tamamen memeyi bırakmasından korkuyorum..lütfen fikir verin((((
Korkmayın kızlar bebeğiniz iştahsızlık yaşamıyor ya da sizi emmeyi bırakmıyor. Sadece diş kaşıntıları başlıyor ve onun kaşıntı derdi ne yazıkki herşeyden önce geliyor. Muhtemelen bebekleriniz önce dişini kaşımak için memeyi alıyor itiyor çekiyor ve emmiyordur. Bir de büyüdükçe tek ilgi alanları meme olmadığı için dikkatleri dağılıyor. Tamamaen sizin çabanız ve emeğinizle biraz sabredeseniz düzelecektir.
Ben çözümü oğlumu uyutup emzirmekte ya da uyanınca mahmurluğu geçmeden emzirmekte bulmuştum Allaha şükür altıncı ayı bulduk. Ek gıda biraz da emme idare ediyoruz. Çok zor ama biraz sabır. Bir de beslenme aralarını uzatmak bazı bebeklerde işe yarıyor.
aynı durumu ben sıcaklar başlayınca yaşadım. Tek çözümü huylarına gidip gönüllerini görmek sıkıntıları geçene kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?