- Konu Sahibi PinarOzkan
-
merhaba kızlar.c.tesi kadın doğum doktoruna gittim ve muayen etti.rahim duvarımın kalın olduğunu söyledi ve belkide hamilesindir dedii..adetime hemen hemen 10 gün var.ve ben çok merak ediyorumm.acaba hamilemiyim diyee.1 2 gündürde aşırı uykuya düşkünüm..
Canım adetine kaç gün var.Belirtiler psikolojikte olabilir.Ben kasık ağrısı dışında hiçbir belirti yaşamamıştım mesela...Inş..hamileyimdir evet..bu beklemek çok sinir bozucu..ateş basıo uykum çok geliyor ne olsa hamileliğe vuruyor insan.bide doktor duvarın kalınlaşmış diince ümitlendim..inş hayırlısı olur...
canım nisanın 4 yada 5 inde olmam gerekio..sadece uyku hali var bende göğüslerimde acımaya başladı ama onlar reglim yaklaştığı için olabilir diorumm..
Teşekkür edrim canımm..inş. Beklediğim şeydir..uyku büyük ihtimalle mevsimsel ama ne olsa herşey amileliğe yoruluyor..doktor kalınlaşma var dedi ama ne kadr olduğunu söylemedi..hamile olabilirsin dedii..allah senin bebeğinide sağlıklı kucağınaalmak nasip eder..darısı benim ve tüm isteyenler başına...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?