• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım :(

Ay bence siz normal makinesinde ısınan sir ağda alın ya aklımı yitirirdim herhalde o evde olsam duvarlar bile yapış yapış olmuş olabilir :temizlik:
Kaynar suyu denedikten sonra yazın merak ettim

Ay bence siz normal makinesinde ısınan sir ağda alın ya aklımı yitirirdim herhalde o evde olsam duvarlar bile yapış yapış olmuş olabilir :temizlik:
Kaynar suyu denedikten sonra yazın merak ettim
Yaaa sormayın mutfağı o halde görünce aklım başımdan gitti yangın çıkacaktı en çok o korkuttu beni
Zaten bundan sonra başından ayrılmam sirin bu kaçıncı vukuatım yaaa
Zaten elimi attığım herşey yapış yapış
O sırada dışarıda olan tabal Çanakta onlar ne olacak bilmiyorum
Makineye atsam çıkar mı bilmem

Parkeye su dökmeyin sakın kabarırlar. Bebek yağı , zeytin yağı ya da sir ağda sonrası sürülen yağlarla buram buram sileceksiniz. İnşallah çıkar.

Kaynar su falan dökmeyin. Soğutmanız gerek kaynar su iyice her yere sıvanmasına sebep olur.
Önce soğutun buz kalıbı vs. Bir şeyle sonra kazıyın. Ufak tefek kalan kazıyınca çıkmayan olursa sir ağda yağı ile temizlemeyi deneyin

Asla kaynar su degil bence çözümü once yaglayacaksiniz bu salonlarda agda sonrasi sürülen yaglardan ondan sonra sicak deterjanli suyla silmeyi deneyin.

hanımlar günaydın,
Dün sir ağdayı ocağa koydum sonra da kızımı uyutmaya gittim, amacım onu uyutmak sonra da kendi işimi halletmekti
Ama onu uydururken ben de uyuyakalmışım bi yarım saat kadar bi uyandım mutfağa sis inmiş sanki göz gözü görmüyor
Allah korudu valla başımıza bişe gelmedi hemen havalandırdım her yeri ama şimdi mutfağın tezgahı ve yerler incecik yapışkan bi tabaka oldu
Ve ıslak bezle silmeyle falan çıkmıyor
Ne yapacağım kızlar nasıl temizlenecek bu yerler bi yardım lütfen :KK43:
Aynısı başıma geldi sıcak su, yağ falan fayda etmiyor tek çare tinerle temizledim cikti hemen

hanımlar günaydın,
Dün sir ağdayı ocağa koydum sonra da kızımı uyutmaya gittim, amacım onu uyutmak sonra da kendi işimi halletmekti
Ama onu uydururken ben de uyuyakalmışım bi yarım saat kadar bi uyandım mutfağa sis inmiş sanki göz gözü görmüyor
Allah korudu valla başımıza bişe gelmedi hemen havalandırdım her yeri ama şimdi mutfağın tezgahı ve yerler incecik yapışkan bi tabaka oldu
Ve ıslak bezle silmeyle falan çıkmıyor
Ne yapacağım kızlar nasıl temizlenecek bu yerler bi yardım lütfen :KK43:
Tiner başka hicbisi çıkarmaz önce tinerle telleyin sonra yağ bebe yağı olabilir ondan sonrada sabunlu suyla silersiniz ancak bu şekilde basedebilirsiniz

Kaynar su bence daha zorlaştırabilir işi. O madde ısındıkça daha yapış yapış olmazmı ki? Geçmiş olsun kötü olmuş ona şükür yine ...

Normalde sır ağda yağ ile çıkar ama sizinki yanmış herhalde. Şu an sert mi yoksa yumuşak yapış yapış mi? Sertse jiletle kazıyın yumuşaksa biraz kaynar su döküp peçeteyle alın en son bi beze yağ döküp üstünden geçersiniz

Kızlar cevaplar için çok teşekkür ederim sabahtan beri ev temizliği ile uğraşıyorum
Mutfağa kaynar su döküp telle kazıdım ama hala ufak ufak kaldı 2 saatte uğraştım :(
Bi de tineri deneyeyim

Back
X