- 31 Ekim 2013
- 21.565
- 72.550
- 798
- 41
- Konu Sahibi Jasminium84
ParkeYer parke mi hali mi fayans mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ParkeYer parke mi hali mi fayans mi?
Benimki kapta değil ama kalıp ağda çıkarıp bi yerde eritmen gerekiyorArtık nerelere bulaştıysa
Aklınız da bulunsun sir ağda ocakta ısıtılmaz.
Kaynar su koyduğunuz bir kaba sir ağda kabını oturtup ısıtabilirsiniz![]()
O zmn kaynar su sknti olabilir fayans oldaydi daha dayanikli olurdu bilemedim
Yaaa sormayın mutfağı o halde görünce aklım başımdan gitti yangın çıkacaktı en çok o korkuttu beniAy bence siz normal makinesinde ısınan sir ağda alın ya aklımı yitirirdim herhalde o evde olsam duvarlar bile yapış yapış olmuş olabilir
Kaynar suyu denedikten sonra yazın merak ettim
Aynısı başıma geldi sıcak su, yağ falan fayda etmiyor tek çare tinerle temizledim cikti hemenhanımlar günaydın,
Dün sir ağdayı ocağa koydum sonra da kızımı uyutmaya gittim, amacım onu uyutmak sonra da kendi işimi halletmekti
Ama onu uydururken ben de uyuyakalmışım bi yarım saat kadar bi uyandım mutfağa sis inmiş sanki göz gözü görmüyor
Allah korudu valla başımıza bişe gelmedi hemen havalandırdım her yeri ama şimdi mutfağın tezgahı ve yerler incecik yapışkan bi tabaka oldu
Ve ıslak bezle silmeyle falan çıkmıyor
Ne yapacağım kızlar nasıl temizlenecek bu yerler bi yardım lütfen![]()
Benim ortu serdim kullandum sir agda cikmadi kaynar su filan ise yaramiyo tabi kumas ile beton ayri... o yuzden sir biraktim hem daha cok acitiyo... bence ilik agda daha iyiTeşekkür ederim kaynar su sanırım çözümü
Parkeye kaynar su dokme kalkar siser
Tiner başka hicbisi çıkarmaz önce tinerle telleyin sonra yağ bebe yağı olabilir ondan sonrada sabunlu suyla silersiniz ancak bu şekilde basedebilirsinizhanımlar günaydın,
Dün sir ağdayı ocağa koydum sonra da kızımı uyutmaya gittim, amacım onu uyutmak sonra da kendi işimi halletmekti
Ama onu uydururken ben de uyuyakalmışım bi yarım saat kadar bi uyandım mutfağa sis inmiş sanki göz gözü görmüyor
Allah korudu valla başımıza bişe gelmedi hemen havalandırdım her yeri ama şimdi mutfağın tezgahı ve yerler incecik yapışkan bi tabaka oldu
Ve ıslak bezle silmeyle falan çıkmıyor
Ne yapacağım kızlar nasıl temizlenecek bu yerler bi yardım lütfen![]()
Tineri nerde bulabilirimAynısı başıma geldi sıcak su, yağ falan fayda etmiyor tek çare tinerle temizledim cikti hemen