Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçe doğru derken nasil yani..ayakta durdurmaya çaliştiğimda parmakarıni büküyor korkudan..Doktora gotur oncelikle ayaklarina baksin.. duz duruyo mu ayaklari? Ice dogru filan degil dimi?
Biraz tombiş..Kilosu nasıl ?
Ice dogru adi clubfoot olarak gecio cocuk oyle doguyo dogustan yani.. onunda tabii daha iyi durunda olani var daha kotusu var.. oyle olsa illaki gorurdun bence..İçe doğru derken nasil yani..ayakta durdurmaya çaliştiğimda parmakarıni büküyor korkudan..
Ondan olabilir birde emeklemeyi bildiği için kolayına geliyor sehpaya falan tutununca çok uzak olmadan sevdiği bişeyi gösterip gel al diyebilirsiniz.Biraz tombiş..
P.tesi götüreceğim..olumsuz bi şey diyecek diye korkudan göturmedim..Ice dogru adi clubfoot olarak gecio cocuk oyle doguyo dogustan yani.. onunda tabii daha iyi durunda olani var daha kotusu var.. oyle olsa illaki gorurdun bence..
Bi arkadasin kizide yamuk basiyodu ve ayaginda sorun varmis alçıya aldilar bi muddet, fizik tedavi vs duzeldi..
Burdan ne yazikki biz nesi oldugunu bilemeyiz.. niye doktora goturmuyosun?
:) olur mu ole sey? Allah dermansiz dert vermesin.. belkide normal diyecek icin rahatliycak..korkunun ecele faydasi yok:)P.tesi götüreceğim..olumsuz bi şey diyecek diye korkudan göturmedim..
Ayakları böyle..bahsettiğiniz içe dönük bi durum yok dimi..:) olur mu ole sey? Allah dermansiz dert vermesin.. belkide normal diyecek icin rahatliycak..korkunun ecele faydasi yok:)
Gorebildigim kadariyla yok cnm.. durusuda burdan normal gozukuyo. Parmaklarinida oyle yapmasi korktugundan dengeyi bulamadindan olabilir.Ayakları böyle..bahsettiğiniz içe dönük bi durum yok dimi..
Tabi yazarım..umarim bi sıkintı yoktur..Gorebildigim kadariyla yok cnm.. durusuda burdan normal gozukuyo. Parmaklarinida oyle yapmasi korktugundan dengeyi bulamadindan olabilir.
Doktordan sonra sonucu buraya yazarsan seviniriz.
Evet erkek...çevremdeki erkek kız tüm bebekler yürüdü benim ki ayakta duramıyor..
Tamam ozaman çok normal hiç ama hiç endişelenmeyin yakında yürürBiraz tombiş..