Kızlar yardım

İçe doğru derken nasil yani..ayakta durdurmaya çaliştiğimda parmakarıni büküyor korkudan..
Ice dogru adi clubfoot olarak gecio cocuk oyle doguyo dogustan yani.. onunda tabii daha iyi durunda olani var daha kotusu var.. oyle olsa illaki gorurdun bence..

Bi arkadasin kizide yamuk basiyodu ve ayaginda sorun varmis alçıya aldilar bi muddet, fizik tedavi vs duzeldi..

Burdan ne yazikki biz nesi oldugunu bilemeyiz.. niye doktora goturmuyosun?

Ondan olabilir birde emeklemeyi bildiği için kolayına geliyor sehpaya falan tutununca çok uzak olmadan sevdiği bişeyi gösterip gel al diyebilirsiniz.
Başka çocuklarla kıyaslama yapmayın erkek çocuğunu hele kız çocuğuyla asla

Ice dogru adi clubfoot olarak gecio cocuk oyle doguyo dogustan yani.. onunda tabii daha iyi durunda olani var daha kotusu var.. oyle olsa illaki gorurdun bence..

Bi arkadasin kizide yamuk basiyodu ve ayaginda sorun varmis alçıya aldilar bi muddet, fizik tedavi vs duzeldi..

Burdan ne yazikki biz nesi oldugunu bilemeyiz.. niye doktora goturmuyosun?
P.tesi götüreceğim..olumsuz bi şey diyecek diye korkudan göturmedim..

Bence telaş yapıcak birsey yok bebegin bircok seyi yapabiliyor zamana birak her bebek ayni degil sonucta demekki daha hazir degil bebegin bu zamani en iyi bilen kisi.. oyuncaklarla iste sevdigi seylerle karsisina gecerek yardimci olabilirsin bence

:) olur mu ole sey? Allah dermansiz dert vermesin.. belkide normal diyecek icin rahatliycak..korkunun ecele faydasi yok:)
Ayakları böyle..bahsettiğiniz içe dönük bi durum yok dimi..

Eklentiler

• 20180112_125028.webp
    20180112_125028.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 46
Ayakları böyle..bahsettiğiniz içe dönük bi durum yok dimi..
Gorebildigim kadariyla yok cnm.. durusuda burdan normal gozukuyo. Parmaklarinida oyle yapmasi korktugundan dengeyi bulamadindan olabilir.

Doktordan sonra sonucu buraya yazarsan seviniriz.

Basışında bir sıkıntı yok sanki

O bence hafifçe tembel biraz da tedirgin

O sizin bakışınızdan bile anlar tedirginliğinizi

İlk kalktığında vs korktu iseniz çekinir

Elini tutup yürüyormuş öyle yürütün vs sıralayacak ortam yapın oyuncakları uzağa koyun

Evet erkek...çevremdeki erkek kız tüm bebekler yürüdü benim ki ayakta duramıyor..

Biraz sakin olun görümcemin oğlu 15 aylık falandı yürüdüğünde hoş onun oğlu baya iri maşallah onunda etkisi var diye düşündük sizin oğlunuzun kilosu nasıl

Kızlar dayanamadım randevu alıp gece gittim hastaneye...geç yürür ama yürür dedi..vitaminlerine bakalım dedi..geç saatte kan almak istemedim..haftaya baktıracağım da..doktor çok tatmin etmedi beni..

daha 14.5 aylık bence yakında yürüyecektir bunu çok kafaya takmayın sıralaması iyi birşey

Back
X