Kızlar yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Neic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şey... Afedersiniz galiba ben çok yanlış anlattım kendimi... :KK57:
Yaşa vurgu yapma sebebim küçük yaştaki evliliklere karşı olmamdandı. Hele de daha kişi küçükken bir de çocuk... Yanlış anlamayın benim hayat görüşüm biraz farklıdır hayat kısa peşinden koşacağım şeyler arasında bu tip şeyler olmadığı için kendi görüşümü henüz erken şeklinde ifade etmek istemiştim...

Eltileri çocuk yapabilir... Yani iki elti birbiriyle anlaşıp çocuklarının doğum zamanlarını denk düşürmek istemiş olabilirler bence bunda bir beis yoktur. Kuzenlerin yaşıt olmasının güzel olabileceğini, o ablaların (namı diğer eltilerin) yaptıklarının sevimli yönlerini kendimden örnek vererek göstermek istedim ondandır o cümlelerim.

"kimse sizi sallamıyor" eee haliyle millet aile planlamasını size nispet olsun diye yapacak değil manasında söylemiştim. Oradaki kimse belirtisiz zamiri, buradaki insanlar değildi elbet... Akrabalarının gece gündüz ona kötülük düşünmeyeceği konusundaydı.
Keza tekrarlıyorum yaş çooooookkk küçük. Tabii herkesin kendi hayatıdır, istediği gibi yaşar karışamam...
Kusura bakmayın sivastrabzon sivastrabzon ablacığım kendimi ifade edemediysem...
Ricaa ederim ablacığım, nedemek.. Dediğin gibi kişi belirtmeden yorum yaptığın için, bizlere sitem ettiğini sandım. Sonucta aynı noktada buluşmusuz, fikirlerimjz aynıymış sadece yanlış anlama olmuş... Ben de diger tarafı kastederek yazdığına ihtimal vermeden yorumda bulunduğum için ve (Kırıcı olmamaya dikkat ettim ama) istemeden kırdıysam da sen de kusura bakma..
Tabiiki herksin kendi hayatı, kimse karışamaz ama bizden fikir konusunda yardım istedigi için fikirlerimizi belirttik, gerisi kendisine kalmış.

Back