Kızlar YARDIM

d_targaryen

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
872
750
123
İzmir
:KK42:Ağzımda aft çıkmış gece. Uyandım uyandığım gibi oralmedic bi aft ilacı bar hemen geçiriyor onu kullandım attım . Sonra aklıma düştü daha 4+5 günlük hamileyim. Hamileler kullanamaz yazmış :110::110::110: aklıma gelmemişti sülfat varmış içinde . Ya bi şey olursa diye korkuyorum Allahım nolur bişey olmasın nolur ya:KK42:

:KK42:Ağzımda aft çıkmış gece. Uyandım uyandığım gibi oralmedic bi aft ilacı bar hemen geçiriyor onu kullandım attım . Sonra aklıma düştü daha 4+5 günlük hamileyim. Hamileler kullanamaz yazmış :110::110::110: aklıma gelmemişti sülfat varmış içinde . Ya bi şey olursa diye korkuyorum Allahım nolur bişey olmasın nolur ya:KK42:
Bir doktora mı gitseniz ?

Doktorum Ankara da ben Zonguldak dayım . Şimdi arayıp da soramıyorum biraz çekiniyorum doktordan :110: anneme sordum hemşire. Öyle düşünme içini bozma dedi ama insan merakta kalıyor
Benim ağzımda da çıkmış bu sabah çok uyuz verici:110: sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşAllah :emir_bebek:

çok geçmiş olsun canım
prof ibrahim saraçoğlu yogurt otu bitkisi ağız içi yaralar için birebir demişti hatta aft yaraları dedi

lütfen araştır sadece gar gar yapacaksın tüküreceksin ,

bebege bir zarar edeceğini düşünmüyorum
çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım
prof ibrahim saraçoğlu yogurt otu bitkisi ağız içi yaralar için birebir demişti hatta aft yaraları dedi

lütfen araştır sadece gar gar yapacaksın tüküreceksin ,

bebege bir zarar edeceğini düşünmüyorum
çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim araştıracağım

Back
X