- 30 Kasım 2021
- 52
- 4
- 16
- 27
- Konu Sahibi Aysooooooo
-
Çok teşekkür ederim sonucun düşük cikinca değilim sandımTebrikler
3 gün sonra o baya yüksek çıkar merak etmeÇok teşekkür ederim sonucun düşük cikinca değilim sandım
Pazartesi sağlık ocağında tekrar kan vericem teşekkür ederim3 gün sonra o baya yüksek çıkar merak etme
Nerde verdiyseniz aynı yerde verin bence. Hayırlı olsun hamileliğinizPazartesi sağlık ocağında tekrar kan vericem teşekkür ederim
Teşekkür ederim geç döllenmeden dolayı sonuc böyle cikabilirmi yoksa adetten önce yaptığım için mi sonuç böyle çiktiNerde verdiyseniz aynı yerde verin bence. Hayırlı olsun hamileliğiniz
Beta hcg değeri gerçekten gebelikten gebeliğe çok değişkenlik gösterebilir yani kaç çıktığı değil de artışı önemli o yüzden kanı aynı yerde verirseniz daha iyi sonuç alırsınız benceTeşekkür ederim geç döllenmeden dolayı sonuc böyle cikabilirmi yoksa adetten önce yaptığım için mi sonuç böyle çikti
Ozman tekrar acilden vericezBeta hcg değeri gerçekten gebelikten gebeliğe çok değişkenlik gösterebilir yani kaç çıktığı değil de artışı önemli o yüzden kanı aynı yerde verirseniz daha iyi sonuç alırsınız bence
Evet bence de çünkü cihazlar farklı olduğu için kafalar karışıyor sağlıkla ilerlesin inşallahOzman tekrar acilden vericez
Adetten önce olduğu için sonuç böyledir geç döllenme ihtimali de var ama öyle olsa bence daha az çıkardı sağlıkla doğsun büyüsünTeşekkür ederim geç döllenmeden dolayı sonuc böyle cikabilirmi yoksa adetten önce yaptığım için mi sonuç böyle çikti
Kizlar adetime 3 gün var kan verdim btahcg değerim 20,17 çıktı hamilemiyim böyle çıkan sonucu oldumu hiç
Cok teşekkür ederim amin çok sağolunAdetten önce olduğu için sonuç böyledir geç döllenme ihtimali de var ama öyle olsa bence daha az çıkardı sağlıkla doğsun büyüsün
Sizin burada hamilelik.haftaniz vs yazıyor ya onu nasıl yapıyorsunuz acaba ben anlayamadımTebrikler
Nasıl yaniSizin burada hamilelik.haftaniz vs yazıyor ya onu nasıl yapıyorsunuz acaba ben anlayamadım
Ayyy pardon sizin mesajinizj alintilamisim hayatisigim in mesajında hamilelik haftası yazıyor 20 haftalık diye onu nasıl yapilyolar diye yazmak istemiştim sizin mesajınızı alintilamisim farketmedenNasıl yani
Bilgilerinizi düzenleme kısmından tahmini doğum tarihini girip kaydediyorsunuzSizin burada hamilelik.haftaniz vs yazıyor ya onu nasıl yapıyorsunuz acaba ben anlayamadım
Önemli değilAyyy pardon sizin mesajinizj alintilamisim hayatisigim in mesajında hamilelik haftası yazıyor 20 haftalık diye onu nasıl yapilyolar diye yazmak istemiştim sizin mesajınızı alintilamisim farketmeden
Şimdi tekrar baktım hesap detaylarında Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi kısmını doldurup kaydetmek gerekiyorAyyy pardon sizin mesajinizj alintilamisim hayatisigim in mesajında hamilelik haftası yazıyor 20 haftalık diye onu nasıl yapilyolar diye yazmak istemiştim sizin mesajınızı alintilamisim farketmeden
Teşekkür ederimBilgilerinizi düzenleme kısmından tahmini doğum tarihini girip kaydediyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?