Regla 9 gun var kana benzer cok kucuk seyler varSarı akıntı genelde enfeksiyon belirtisi oluyor, beyaz ise yumurtlama oluyor tabii kişiden kişiye değişiyor. Hamilelik şüphesi var mı? Regl gecikmesi vs yaşadınız mı?
Ben engeksiyon kaptığımda veya üşüttüğümde oluyor isterseniz bir doktora başvurunRegla 9 gun var kana benzer cok kucuk seyler var
Cok korkuyorum gebelik riski varmı acabaBen engeksiyon kaptığımda veya üşüttüğümde oluyor isterseniz bir doktora başvurun
Korunmasız ilişkiniz oldu mu?Cok korkuyorum gebelik riski varmı acaba
Benim de yumurtlamadan sonra iki kez oyle oldu çok kan karışık sarı sıvı bende anlamadım ne oldugunu pazartesi bat günüm bekliyorumSarımsı bı akıntı oldu ve kana benzer sıvı ve ne anlama gelır
Ne anlma gelir bilginiz varmıBenim de yumurtlamadan sonra iki kez oyle oldu çok kan karışık sarı sıvı bende anlamadım ne oldugunu pazartesi bat günüm bekliyorum
Hiç bilgim yok konu açtıgımda yumurtlama günün de bazı kadınlarda oluyor demiş lerdiNe anlma gelir bilginiz varmı
Hiç bilgim yok konu açtıgımda yumurtlama günün de bazı kadınlarda oluyor demiş lerd
Gebelik belırtısı degıldir demiYumurtlama kanaması olabilir mi acaba ? Enfeksiyondanda kaynaklanabilir bol su iç ve kızılcık çayı yap kendine idrar yolunu temizliyor günde 1-2 fincan yeterli
Yengem olabilir demişti ben istiyorum adet günümü bekşiliyorrum oyle bişey oldugunda hiç agrım yoktu yaani yumurtlama döneminin son günüydü zaten hiç anlamadım merak ediyorum yaSizce gebelık belirtısımıdır ben istemiyorumda susnn pek
BaklmmmYengem olabilir demişti ben istiyorum adet günümü bekşiliyorrum oyle bişey oldugunda hiç agrım yoktu yaani yumurtlama döneminin son günüydü zaten hiç anlamadım merak ediyorum ya
Yengem olabilir demişti ben istiyorum adet günümü bekşiliyorrum oyle bişey oldugunda hiç agrım yoktu yaani yumurtlama döneminin son günüydü zaten hiç anlamadım merak ediyorum ya
Sizin kanamanız oluyomu bnde dun bıraz dikkatlice bakmasam göremezım o derece az oldu yanı ne oldugunu bilmiyorumYengem olabilir demişti ben istiyorum adet günümü bekşiliyorrum oyle bişey oldugunda hiç agrım yoktu yaani yumurtlama döneminin son günüydü zaten hiç anlamadım merak ediyorum ya
Yok olmadı kanama adet gibi agrılarım inşallah olmamBaklmmm
Sizin kanamanız oluyomu bnde dun bıraz dikkatlice bakmasam göremezım o derece az oldu yanı ne oldugunu bilmiyorum
Bende istemiyorum şuannYok olmadı kanama adet gibi agrılarım inşallah olmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?