kızlar yardım

canan123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
32
0
86
38
İstanbul
kızlar birşey sorucam benim can dostum çok yakın bi arkadaşım erkek arkadaşıyla beraber bi gece geçirdi tabi bizde kalcıak dye söledi ailsine onlarda tamam dediler güveniyolar sonuçta.ama arkdaşım sevgilisyle buluşmuş o gece murat sevime elle mastürbasyon yapmış yani eliyle biraz üstünevurmuş yani kızın hoşlamsını saglamış ama bu kızlık zarıma bişey oldumu olmadımı bilmiyorum diyo eli içeri girmemiş sadece öle sürtünem yoluyla boşalmışlar şimdi kızlıg bozuldumu bozulmadımı bunu bende merak edyrm eger öle bişey olursa annesi hani sideydi dycek ve bende zor durumda kalıcam.

canım sen nieye zor durumda kalıcaksın ?sen değilsin kimsenin koruyucusu!
hem arkadaşının kızlığına birşey olmamıştır canım.
sende arkadaşına söyle başka biyerde kalırken senin adını kullanmasın.ben buna hiç müsade etmedim etmemde..

Bozulmamıştır merak etme....

ama hadi arkadaşının başına birşey geldi sen ne yapacaktın o zaman sorumluluk alma bence bu konularda senin başın yanar canım....

arkadaşına bir şey olduğunu zannetmiuyorum arda kalan sen olurdun bişey olsaydı canım bence bir daha böle bir isteği olursa kabul etme çünkü sen üzülürsün yine

arkadaşalr bana sölemedi çocugun yanına gitt ben eve sizdeyim demiş bende ne diycegimi şaşırdım şimdide yaptına çare aryrz bunlar zaten sürekli kıyafetleri üzerindeyken birbrileni tatmin edylarmış arkadaşalr gerçekten bozulmamıştır dimi muayneyde gtmyo korkuyo

kana veya acı olmadıysa arkadasının kııızlığı bozulmamaıştır
ben senin yerinde olsam asla böle bi yalana ortak olmazdım
beni ilgilendirmez ama böyle olaylar bana cok saçma geliyo
sevgiline elle mastibasyon yaptıryosun ama kızlığım dursun istiyosun bu nasi bi düşünce
demekkki bunu yapanın allahtan korkus yok ailesinden korkusu var ortaya buu çıkyo

Bu konuya yorum yapmıyorum....
Çok geriliyorum....
Yapmıyorum diyorum ama böyle nesiller yetiştikçe de üzülüyorum...
Eli kolu bağlı durmaktansa sonradan daha çok üzülmemek için , yazmak istiyorum...
Başta hata sizde böyle bişeye neden ön ayak oldunuz arkadaşını kıramıyosan bahane bulabilirdin halama gidecem babamla dışarıya çıkacagıs vs vs die
Arkadaşında madem zor durumda kaldı korkuyor....
Erkek arkadaşıyla aynı evin içinde kalırken başına geleceklerini hiç düşünmedi mi ?

Bütün bunlar oldu diyelim...(((anlatış tarzın hoş degil erkek gibi yazmışsın...))
Neden korkuyosunuz yaptıgınızın arkasında durun...korkulacak bişey oldgunu biliyosunuz keşke daha önce akıllı davranıp aynı evde kalmasına izin vermeseydiniz
Bekarken ilişkiye girmemekten vazgeçtim,bari dürüst olalım.
Allah arkadaşınızın yardımcısı olsun.

kanama olmadıysa kızlığına birşey olmamıştır. ama ikinci defa da olmayacak diye bir kural yok. bugün onu yapan yarın fazlasını yapacaktır. o yüzden bence siz tavrınızı koyun. sizinde başınız yanmasın.

yok kızlığa birşey olmaz merak etme
ama ya olsaydı ozman suça sizde ortak olurdunuz
böylece millet zevk yaşar sizde acısını yaşardınız
ateşle barut yanyana durmaz erkek arkadaşınla
yanllız bir gece geçiriyorsan bazı şeyleri de göze almış olmalısın

korkmasın korkmasın...zarı yerli yerinde duruyor...artık ne manası varsa yani...rahat olsun, istediği kadar masturbasyon yaptırabilir....ayyh.

nisan ne demek istedin vallahi anlamdım ya kendime çok kızıyorum ben nerden bilim bunşar böle bişey yapıcak aklımın ucundna bile geçmedi ona dedin kalma dye açıkcası bna ve ailem çok ters bu durumlar tamam buluşrsun ama kendinide blcksn oy başım oy

Ya ne bu haydar dümen sorusu gibi kaydirigubbakcemile3
Erkek arkadaşımla döner yerken dönerin içindeki soğanın zarı yırtıldı kızlığım bozulmuşmudur -tatlicadiarzu- (bozulmak neyse :delphin:)
Cnm böyle saçma şey olur mu vajina birşey girmedikten sonra kıyafetlerle bişeyler yapıyorlarsa nasıl bozulsun hihoyyyt

bence bozulmamıştır amma velakin bozulmuş olsa bile senle ne alakası var.sizde kalacagı gün bozdurdugu ne malum hergün annesi kontrolmu ediyormuş.

Aslında bu duruma dahil olmamanız yapacağınız en doğru şey.
Ama arkadaşınız bu denli merak ediyorsa bir sorun olup olmadığının;
korkusunu bir kenara atıp bir dr muayene olarak emin olmalı bence.
Çünkü size anlatılanı yazdığınızı varsayıyorum belki size anlatmadığı
şeylerde vardır en doğrusu dr gitmek bu durumda.

tam haydar dümenlik olmuş durum:) arkadaşının ya yaşı çok küçük ya çok bilgisiz ya da bişeyler çevirdi elledide ''bozdu'' demeye getirecek.
aynı kötü arkadaş bendede vardı. koy tavrını derim ben. zira arkadaşlar çok önemli oluyor hayatlarımızın bir evresinde aman dikkat....
ya pişman olmayacağı şeyi yapsın ya da yaptığı şeyden pişman olmasın:) derim ben

bozulmamıştır merak etmeyin,
ama sizde böyle durumlara ortak olmayın,
sizin başınız ağrır kimse bnm yavrum kötü demez,
olan size olur:delphin:

ayyyyyyyyy ne olmuş burası ya bozulmuşmu bozulmamışmı,,,:))))))))

bozulmamıştır canım,,,ama arkadaşına söyle aklını başına alsın,sende kimsenin olayına karışma arada kalan sen olursun

Son düzenleme:
Back
X