• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım!

bademcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
12
0
86
İstanbul
merhaba kadınlar kulübü üyeleri ben yeni üyeyim
daha önce yapılan yorumları okudum ve samimiyetinize dostluğunuza bayıldımm
platonik aşkı yaşayanlar sanırım çok vardır
bende aşığım platonik...
yardım edin
nasıl belli edebilirim yoksa bütün cesaretimi toplayıp söylemeli miyim..
cevaplarınızı bekliorum...
yardım ederseniz sevinirim

bence önce bellietmeye çalış ima et yani sana karşı tavrına bakl sonra olumlu gibiyse cesaretini toplayıp söylersin olmamı yerimseniben

31 yaşındayım nur sima

onun sevdiği biri falan var mı yok mu ? yoksa içinden geldiği gibi davran belli olur zaten :asigim: senden uzak durmaya çalışmazsa ne güzel. sonradan çok üzülmemek için direk söylememk lazım galiba.

sen bekar o bekar ne sorun olacakki
duygularını açmak zor geliyorsa hareketlerinle belli etmeye çalış
fakat bence en doğru olanı o kişiyle konuşman en azından daha yoğun düşüncelere dalmadan
duygularına hakim olursun bakarsın belki oda aynı şeyleri hissedip açılamıyorduryerimseniben

hiç öyle brüt takılıp anlıycak diye bekleme
net ol, git açıl
ama asla bu itirafı yaptın diye onun oyuncağı olma
kendini agirdan sat
duygularını aç ve ağır ol
yaşınız ufak değil
aşık oldugunuz insan da 18inde egosunun tatmine ihtiyaç duydugu toy delikanlı değildir haliyle
sevginize layık bi insan değilse zaten kendini belli eder
unutmayın ki zaman aleyhimize işliyor hep
kaybedecek birşeyiniz yok
bi terbiyesizlik bi basitlik olmayacak yaptıgınız
babalar gibi çıkıp "arkadaş, ben sana aşığım, senin de bana aşık olman gibi bi beklentim yok, sadece bunu bilmek en doğal hakkın diye düşündüm" de ve dön arkanı git kafa dinle
sen içini boşalt 2 cümleyle bırak artık düşünme, kafa yorma sırası ona gelsin
asla çekinme şakkıdı
erkekler cesur hatunlardan hoşlanır
ilk adım erkekten olmalı safsatasını da unut gitsin
babannem zamanındaymış o

hiç öyle brüt takılıp anlıycak diye bekleme
net ol, git açıl
ama asla bu itirafı yaptın diye onun oyuncağı olma
kendini agirdan sat
duygularını aç ve ağır ol
yaşınız ufak değil
aşık oldugunuz insan da 18inde egosunun tatmine ihtiyaç duydugu toy delikanlı değildir haliyle
sevginize layık bi insan değilse zaten kendini belli eder
unutmayın ki zaman aleyhimize işliyor hep
kaybedecek birşeyiniz yok
bi terbiyesizlik bi basitlik olmayacak yaptıgınız
babalar gibi çıkıp "arkadaş, ben sana aşığım, senin de bana aşık olman gibi bi beklentim yok, sadece bunu bilmek en doğal hakkın diye düşündüm" de ve dön arkanı git kafa dinle
sen içini boşalt 2 cümleyle bırak artık düşünme, kafa yorma sırası ona gelsin
asla çekinme şakkıdı
erkekler cesur hatunlardan hoşlanır
ilk adım erkekten olmalı safsatasını da unut gitsin
babannem zamanındaymış o

yapmak istediğim bu aslında ama durum farklı hani arkadaş ortamından tanıdığım biri olsa yaparımm ama çalıştığım şirkete gelio eğer net olup söylersem ;
tersleyipte çalıştığım yere yansıtır mı ve öyle bir durum ki haftanın 2 günü uğruyor ve sadece 2 dk. durup gidiyor onun hakkında bildiğim tek şey cep no su o kadar kız arkadaşı var mı yok mu hiç bilmiorum offffffff çok zor bi şey yaa uğrayıp gitiği zaman elim tele gidiyor ama cesaret edemiyorum ve hiç konuşma imkanımız yok iş yerime uğradığı zamanlarda tepkisi ne olur kestiremiorum :((

yapmak istediğim bu aslında ama durum farklı hani arkadaş ortamından tanıdığım biri olsa yaparımm ama çalıştığım şirkete gelio eğer net olup söylersem ;
tersleyipte çalıştığım yere yansıtır mı ve öyle bir durum ki haftanın 2 günü uğruyor ve sadece 2 dk. durup gidiyor onun hakkında bildiğim tek şey cep no su o kadar kız arkadaşı var mı yok mu hiç bilmiorum offffffff çok zor bi şey yaa uğrayıp gitiği zaman elim tele gidiyor ama cesaret edemiyorum ve hiç konuşma imkanımız yok iş yerime uğradığı zamanlarda tepkisi ne olur kestiremiorum :((

Bu bilgiler ilk adım için yetersiz canım bence...

Belki evli de olabilir...

İstersen çok takılmadan biraz daha bekle bu arada sen de düşün... geçici bir hayranlık da olabilir...

ya tanıdığı arkadaşı vardır şirkette hakkında bilgi al derim

Back
X