kızlar yardım

canım merhaba, nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama eger istanbuldaysan anadolu yakasında maltepede keramikanın mağazası açılmış haberin olsun ;)[/QUOTE
eskişehirde yaşıyorum bebeğim ama istanbula gelin geliyorum ağustosta:34:burdada var mağazası ama benım aradığım ürün yok nette mevcut ama güvenemedim acıkcası:)

canım ben de sevgılıler gününü bekliyorum .indirime girmiş geçen yıl ben de alacağım.porland magazasından :) kaya ile mayayı :)

canım merhaba, nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama eger istanbuldaysan anadolu yakasında maltepede keramikanın mağazası açılmış haberin olsun ;)[/QUOTE

Arkadaşım merhaba :) mesajını gördüm de.. Acaba maltepede nerde olduğunu biliyo musun tam olarak? Açık adres? :34:

keramika shop diye bi sitevar burdan alışveriş yapan varmı güvenlimi acaba?:8:

http://www.keramikashop.com ben alışveriş yaptım canım.

bende tek tabak ararken buldum bu siteyi. gözümü karartıp aldım.aldığım hizmet iyiydi. 2 gün içinde hemen sipariş geliyor. ayrıca kırık gelince fotoğraf gönderiyorsun. hemen değişim yapıyorlar. 2 gün içindede kırıklar geliyor. bulaşık makinasında yıkadım sorun çıkmadı desenleri kalpli tabaklarımı fotosu aşağıda.

Eki Görüntüle 996078
Eki Görüntüle 996080

Back
X