• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar yardim :)

hircinmenekse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.718
88
163
Avusturya
ACIL tatile ihtiyacim var arkadaslarimin hic biirisiyle tatil zamanimiz denk gelmiyo,. Bende maalesef tek basima kaldim buradan uzaklasmaya da ihtiyacim var .. Fethiye/Ovacik ta Star Hotel den reservasyon yaptim hem hesapli Hemde gidenler memnun.. Sorun gidenlerin hepsi aile olarak filan gitmisler yapayanliz bi bayan icin nasil olur aceba bi bilginiz varmi ?

Ben eşimle gitmiştim. Bol bol İngiliz var. Onlar da kendi hallerinde zaten. Kafa dinlersiniz. :6:

Son düzenleme:
Ne güzel ya, yerinde olmak istedim şimdi. Tek olmanı problem etme bence daha güzel, oh mis gibi kafa dinleyeceksin.

Son düzenleme:
How do you do? Yattı uyudu:34:

Minik bir hatırlatma:
I) Forum Dili "Türkçe" dir. Yabancı dil başlıkları hariç konu ve cevaplar Türkçe olmalıdır.

temamm..:34:

erzurum türkçesi olur demi?:9:

sevgili konu saabı: fikrim yoh dimah isdedimm:40:

ACIL tatile ihtiyacim var arkadaslarimin hic biirisiyle tatil zamanimiz denk gelmiyo,. Bende maalesef tek basima kaldim buradan uzaklasmaya da ihtiyacim var .. Fethiye/Ovacik ta Star Hotel den reservasyon yaptim hem hesapli Hemde gidenler memnun.. Sorun gidenlerin hepsi aile olarak filan gitmisler yapayanliz bi bayan icin nasil olur aceba bi bilginiz varmi ?

Yerinizi ayırmışsınız iyi tatiller dilerim. Otel hakkında fikrim yok ama daha sonra da yalnız gitmeniz gerekirse diye fikir vereyim dedim. Single tur düzenleyen firmalar var. Hatta grupları eğitim durumlarına, mesleklere göre falan ayarlıyorlar bazen. Bol aktiviteli ve keyifli oluyor, tavsiye ederim. Hem bolca arkadaş edinerek dönüyorsunuz.

Back
X