Kızlar yardım :(

bildiğin öküz yani bir kadına söylene bilecek en ene en son cümledir adam olmaz ondan

ay sizin bu tattiği bende denicem :129::128::128::114::114:

hepiniz haklısınız kızlar taktik işe yarayacak gibi ama bu yaptıklarını unutup ben nasıl devam ederim bilmiyorum. yani dış görünüş bu Allah korusun her şey olabilir o zaman da ne derdi bilemiyorum

Konu sahibesi,
Bence erkek arkadasiniz biraz sizin kiskancliginiza siginmis ve kafa dinleyip,kendi hayatini yasama moduna gecmis.
Ayrica balo daveti icin yaptigi sey de,size sarfettigi sozlerde cok cirkin.
O halde ne zaman isterse size donebilecekmis gibi onu beklemeniz niye?
Eger simdi caninin istedigi gibi takilip,sonra birazda sizinle vakit gecirmek icin donmesine izin verirseniz,bu tutumunu her istedigi zaman turlu bahaneler bulup tekrarlayacak.
Bence her bayan bundan daha iyi bir iliskiyi hakediyor,sizde..

Ne kadar kaba bir erkekmiş. Sizi kırıp kırmamak onun umrunda değil sanırım, siz de önemsemeyinn. Benim size tavsiyem şu :
Spora başlayın.
Spora başladığınız zaman özgüveniniz de artacağından o gereksize ihtiyaç duymayacaksınız. Özlem duygusu geri plana atılacak egonuz tarafndan.
Gerçekten spor en iyi ilaçtr bu durumda.

En önemli şeyi söylemeyi unuttum bu aralar biraz kilo aldım kpss vs malum... Ve bana her şeyin anne gibi oldu fiziğin de buna dahil dedi :S

En onemlisi buydu sanirim soyledigin iyi oldu cunku erkkler kilo sewmiyo bu kesin we erk arkdsn kilo almandan sogumus olmali cewresindede bi kac zayif citir warsa ilgisi onlara yogunlasmis olabilir kisacasi o adamdan pek hayir gelmez gibi kimseye kaptrmam diosan sıkı bi diyete basla derim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çokk haklısın canım

kesinlikle katılıyorum pilatese başladım zaten. tabi o gerizekalının haberi yok. teşekkür ederim tavsiyeniz için :/

İnşallah kendisi de bi gün duba gibi olur benim aldığım 3-4 kilo bu kadar battıysa gözüne :) teşekkür ederimm yorumunuz için...

nasıl fazlasıyla geniş.. genelde erkekler daha çok kıskanır sahıplenir senınkiyle onunkinin kıskanma durumlarının derecesi veya konuları ne canım herseyın bir dozu vardır tabi ama baloya bir anda çağırıp teklifi geri alması da tabı kırıcı.. bunlar hep bizi kışkırtıyor sogukkanlı tavırlarıyla işi halllediyorlar bizler de işgüzarlık yapamıyoruz ki sessiz sessiz halledelim konustukca neden neden dedikçe batıyoruz.. sonunda da sen benı bunalttın şunu yaptın bunu yaptın ! nasıl bir taktikdir bu afedersın g*te glen biz oluyoruz sonunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…