kızlar yardım!!!

storm_angell

popüler üye :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.397
665
113
38
merhaba herkese günaydın inşallah harika bir gün olur herkes için
benim sorunum bir acaip bişey anlam veremiyorum erkek arkadaşımla ilk zamanlar bayaaa sorunlar yaşamıştım az ağlak zırlak sürünmedim buralarda aramız düzeldi iyi gibi ama biraz şüpheci aramaz aradığı zaman aşkımdan ölen aptal aşık mod ları hemen yumuşayı veriyorum beraberken şarkılar söyler bana
ama kimi zamanda sanki bana çok uzakmış gibi hissediyorum konuşmada bir anda suan müsait değilim der kapatırız yani hepmi böyle olur kafam çok karışık kızlar
merak ediyorum flört eden çiftler günde kaç defa konuşur yada mesajlaşırne yapar düşüncelerinize ihtiyacım var
not:ailesindeki herkes birlikteliğimizi biliyor dayısından yengesine kadar

Canim yaslariniz kac?

Bu ciftine gore degisiyor bi arkadasim var birbucuk yildir birlikteler haftada bir gorusup aksamlari yatmadan bi kez konusurlarmis bugun naptin falan diye... benim sevgilim de sabah kalkinca aksam yatinca is aralarinda falan arar aksam eve gidince de mesaj atar ben skilirim gecistiririm yani bu sizin ne istediginizi karsidakinin bilip, istediginizi verip vermemesine bagli

"Müsait değilim" diyerek kapatmasında ne var ki?
Siz her an müsait misiniz,işiniz,gücünüz yok mu?

nezamandır birliktesiniz ki. biz sürekli mesajlaşırız ararız birbirimizi konuşmadığımız zaman yok çok şükür. bence bunu ona açıkla ve konuş. gerçi konuştun mu bilmiyorum

Zıpzıp çıktı meydane
Bu işlerin standardı yok ki konu sahibi. Kimi mıçmıç dibdibe telefonla yaşar (bir arkadaşım telefonu gece açardı uyuyana kadar konuşurlardı o telefonu kapatmayı bile unuturdu o derece) kimi gerekli gördüğünde alır telefonunu. Konusur işi bitince kapatır ki normal olan bu.
Sizin durumunuzda bir sorun yok gibi. Aranız iyiymiş, müsait olmayabilir her zaman.

ama sürekli böyleyiz herzaman o müsait olamadığı için kapatıyoruz telefonu

Arkadaşlar ben konu açmak ıstıyorum nasıl acabılırım yenı üye oldum sızı danışmam gereken bıseyler var

O aramayınca sende arama . Aradığında 2 dakika sonra sen işim var de kapat yani onun yaptığını yap. Bide biraz sosyal ol dışarı çık sık aramak zorunda bırak nereye gittiğini naptığını kiminle olduğunu söyleme o mutlaka sormak için arayıp mesaj atacaktır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…