- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi storm_angell
-
dün akşam ben yatıyotum iyi geceler dedim beni aradı ben sesini duymadan mı uyuyacaksın dedi sonra ablam bizde kapatmam lazım dedi ve tekrar başka konuları girdi bende canımmmmm uyumam lazım iyi gecelerr diye cevap verince bozulduO aramayınca sende arama . Aradığında 2 dakika sonra sen işim var de kapat yani onun yaptığını yap. Bide biraz sosyal ol dışarı çık sık aramak zorunda bırak nereye gittiğini naptığını kiminle olduğunu söyleme o mutlaka sormak için arayıp mesaj atacaktır .
tabiki insan herzaman müsait olamaz ama arada bir olur benceİnsan her an müsait olamaz ki yani biriyle çıkarken her an emrinize amade olacak, her siz istediğinizde uzun uzun kınuşacak muhabbet edecek diye bir düşünceye kapılmayın bir de ayrı bir hayatı işi gücü var bu insanın aradığında şarkılar söylüyormuş filan zaten daha yeni düzelmişsiniz. Biraz rahat bırakın güvenmeyi öğrenin yani.
pardon canım ama neyi saçmalamicam anlamadım konuna cevap yazdım sadece neden çıkışıyorsunklasik cevap yaa saçmalama canımmmm ne alakaaaa
merhaba herkese günaydın inşallah harika bir gün olur herkes için
benim sorunum bir acaip bişey anlam veremiyorum erkek arkadaşımla ilk zamanlar bayaaa sorunlar yaşamıştım az ağlak zırlak sürünmedim buralarda aramız düzeldi iyi gibi ama biraz şüpheci aramaz aradığı zaman aşkımdan ölen aptal aşık mod ları hemen yumuşayı veriyorum beraberken şarkılar söyler bana
ama kimi zamanda sanki bana çok uzakmış gibi hissediyorum konuşmada bir anda suan müsait değilim der kapatırız yani hepmi böyle olur kafam çok karışık kızlar
merak ediyorum flört eden çiftler günde kaç defa konuşur yada mesajlaşırne yapar düşüncelerinize ihtiyacım var
not:ailesindeki herkes birlikteliğimizi biliyor dayısından yengesine kadar
Babam boyle pasta yapmayı nerden öğrendi?Ne zamandir birliktesiniz, evlilik düsünmüyo musunuz?
aaa canım sana demedim yani hani konuş dedin ya konuştuğumda aldığım cevap bu anlamında söyledimmpardon canım ama neyi saçmalamicam anlamadım konuna cevap yazdım sadece neden çıkışıyorsun
sana en doğru cevabı baban verir bence ona sorBabam boyle pasta yapmayı nerden öğrendi?
aaa canım sana demedim yani hani konuş dedin ya konuştuğumda aldığım cevap bu anlamında söyledimm
sana neden öyle diyeyimki
ama hayatım sen bazen kapatmam lazım diyor kapatıyoruz diyorsun bu hep böyle az önce yime aradım evde 2 dk konuşmadık konuşamıyorum halim yok dedi kapattı biz hep böyleyizOnun iş durumu benim okulum olduğu için standart sabahleyin,akşamüstü,gece konuşuruz müsait oldukça konuşmaya çalışıyoruz :)
Sende sıkma canını bazen benimki de acil kapatmam lazım diyip pat kapatıyor,ama sebebini biliyorum
Sende biliyosan büyütmeyin bence
ama hayatım sen bazen kapatmam lazım diyor kapatıyoruz diyorsun bu hep böyle az önce yime aradım evde 2 dk konuşmadık konuşamıyorum halim yok dedi kapattı biz hep böyleyiz
az önce bitirdim canım sürekli işi var konuşacaklarım hep yarım kalıyor birde ikinci eşiyle yaşadığı problemler varmış onun hatasını bana maall etmeye çalışıyor o böyle yapmıştı sende yaparsan o böyle demişti sende dersen falan ben günah keçisimiyim bunaldımAnladım,kızmakta haklısın o zaman umarım düzelir.
teşekkür ederim canım geçmişte kötü şeyler yaşamış kezaa bende öyle fakat bunun faturasını ona çıkartamam oda bana çıkartamazBu ilişkiden hiçbir şey olmaz afedersin.Yaşın böyle duygusal ikilemler için çok olgun.15 olsaydınız vaktin bol derdim.Bırakman en iyisi.Zamanına ve kendi duruşuna yazık.Kendi değerini bilirsen karşıdaki de ya adam olur ya da kendi gibi psikoljik vakalar bulur.Canını seven uzak durur bu gibilerden.Hakikaten hayat çok kısa.Uğraşma derim ben.
az önce bitirdim canım sürekli işi var konuşacaklarım hep yarım kalıyor birde ikinci eşiyle yaşadığı problemler varmış onun hatasını bana maall etmeye çalışıyor o böyle yapmıştı sende yaparsan o böyle demişti sende dersen falan ben günah keçisimiyim bunaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?