kızlar yardım

gizliseyirci

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
78
26
29
Selam hatunlar. Uzun zamandır hayranlık duyduğum bir beyefendiyle tanıştım. Bir kaç haftadır sürekli iletişim halindeyiz, kendisine derin bir hayranlığım var, ama napmak istiyor anlamıyorum herşey istediği gibi olsun istiyor, azıcık ters düşsek hemen çok sinirleniyor. Kendisi popüler biri bu zamana kadar çevresindeki kadınların ağzının içine düşmesine alışmış. Benden de 7 yaş kadar büyük, çok otoriter davranıyor. Sanki çocuğuyum :KK43: Napmam lazım bilmiyorum

Kadınlar etrafında pervane olduğu için siz de elde etmek ve işte beni seçti demek istiyorsunuz.
Ama inanin sanırım seçmemesi çok daha hayırlı olacak.
Evet kendisi sanat camiasından birisi, tanışmaamız benim içn büyük bir tesadüftü sanıeım biraz da bu sebepten taktım kafayı :KK43:

Selam hatunlar. Uzun zamandır hayranlık duyduğum bir beyefendiyle tanıştım. Bir kaç haftadır sürekli iletişim halindeyiz, kendisine derin bir hayranlığım var, ama napmak istiyor anlamıyorum herşey istediği gibi olsun istiyor, azıcık ters düşsek hemen çok sinirleniyor. Kendisi popüler biri bu zamana kadar çevresindeki kadınların ağzının içine düşmesine alışmış. Benden de 7 yaş kadar büyük, çok otoriter davranıyor. Sanki çocuğuyum :KK43: Napmam lazım bilmiyorum

Egoist insanlarla ugrasmak imkansiz.

Bile bile lades demekse daha korkunc.

Kıvanç tatlitug, kenan imirzalioglu, çağatay ulusoy, şükrü ozyildiz, kerem bursin bunlardan birimi :cool:

X