- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
- 158
nasipse Eylül de düğünüm var.Dün ilk defa nişanlımla gelinlik bakmaya gittik.Gelinlik konusunda Sağolsun beğendiğimi alacak fiyat pek zorlamayacak yanlış anlamayın maddi durum çok iyi olduğu için değil madem alıyoruz para veriyoruz iyi bir şey olsun içinde kalmasın bir şey diyor.Neyse çıkmışken bindallı da bakalım dedik bu arada benim iki düğünüm olacak uzak yerler olduğu için ilk düğünümün sonunda bindallı giyecem o da maksimum yarım saat Sürer herhalde baktığımız yerlerde bindallı fiyatlarına bin lira falan dediler gelinliğe zaten bir Sürü para verecek yarım saatlik için bana çok geldi ben de olmadı kiralarız dedim ki satış görevlisi de aynısını söyledi Sağolsun nişanlım yine bakarız dedi yani ben al desem alacak neyse akşamına anneme söyledim kiralarım diye bugün geldi Yanıma onlar almıyorsa ben alırım sana kiralama satın al diye tutturdu ki ben öylesine demiştim ki karşı taraftan hiç bana kirala falan denmedi annem de satın al diyor ama kısa bir zaman için para vermek istemiyorum eğer bütün gece kınam olsaydı düşünürdüm ama gelinliğime Özen gösteriyorum haliyle ama annemin ön yargılı olması da Hoşuma gitmiyor arada kaldım bi de nişanlım eli açık bi insan annemi duysa hemen alır ama bana fazla geliyor uzun oldu kusura bakmayın siz düğününüzde ne yaptınız kiralamak Abes mi olur???