Kızlar yardim

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Konu su bizim bi tanıdık var. Her gun geliyor. Evinden ne çağırıyor nede sen gitsen müsaade olmuyor. Evinin icine giriyorsun diyo ben buraya gideceğim deyip yol veriyor kızlar . Bu kişi esimin akrabası . Ben gıtmıyorum diyorum oda gelmesin dakikada Birr arıyor müsait degilim diyorum . Bi bakiyom kapıda bitiyor gelmiş . Diyorum müsait degilim . Diyo canım sıkıldı geldim . Bende gurbetteyim hic kimseyi bilmiyorum kimseye gıtmıyorum. Ya diye bilir bu günde o gelsin yaziktir. Cocuklarım bile biryere fazla goturemiyorum . Küçükler Kimseyide rahatsız etmek istemiyorum . Sizce bu kadın gelince esimi bahane edip bisey demek istiyorum esim demiş gibi ;ya hep geliyorlar hic çağıran yok "yada buna benzer . Bana yardımcı olun başka ne yapabilirim . Bide dedikodusu

Ne yapın edin kendinizden uzak tutun .
Evine misafir istemeyen geldiği zamanda gönderen kişiden ne hayır gelir.

Bağlarınızı koparmak sizin için önemli değilse, direkt söyleyin her gün her gün görüşmenin sizin için uygun olmadığını, işiniz gücünüz olduğunu, çat kapı gelen misafirden hoşlanmadığınızı... vs
Ya da kapıyı açmayın, evde yokmuş numarası yapın, olsun bitsin.

. Evinden ne çağırıyor nede sen götsen müsaade olmuyor. Evinin icine giriyorsun diyo ben buraya gideceğim deyip yol veriyor kızlar
Bu kısmı hiiiç anlayamadım. Anlatma tarzınız Sanki bu olayları siz yaşamamışsınız da 3. Kişi gibi yazmışsınız..:KK45: Konuya gelince mesafenizi tavrınızı belli edin ciddi bir şekilde.. Yoksa laf anlamaz bu tip komşular....

Eşinin nesi oluyor?

Bunları direk yüzüne söyleyip, sizinle görüşmek istemiyorum demek tek çare gibi.

Siz müsait değilim demenize rağmen kapının önünde bitiyorsa laftan anlamıyor demektir.
Kapıyı açmamaktan başka çare yok.

Ayni sorun bendede var vallahi eşimin akrabasi erkek ama bekar herqun geliodu bide dedikosu ustune bende onun aksine sesiz susuz sakin bir insanim eşime dedim yeter eşimde anlamio ben hasta hasta kalkip hizmet ediom sanki benim kumam esim ondan ayrılmıyor seninki yine iii bayandır dedikodu yaparsa de abla ben böyle şeylerin evimde konuşulmasini istemiom lutfen de belliki sende onunla oturup dedikodu yapion senden yuz buluyor

Co

Cocuklarım küçük sesleri var . Gündüz yoksam bile hava kararrirken geliyor. O zaman mutlak evde oluyorum .bana guzel bi laf söyleyin gelince .esim demiş gibi yapayim

Direk görüşemeyeceğini söyle ..
Çocuklar, ev işim bitmiyor ..
"Kusura bakma hergün seninle ilgilenemem"

Direk görüşemeyeceğini söyle ..
Çocuklar, ev işim bitmiyor ..
"Kusura bakma hergün seninle ilgilenemem"
Anlamıyor diyo ben yabancimiyim ama evde dağınık lik her hangi bisey gidiyo sülaleye söylüyor biktim

Benim 2 çocuklu bir komşum var ..
Temizliğe gelince çocuklardan vakit olmaz. .
Ama Gezmeye gelince vakti olur ..
Sürekli bana gelmek ister ..
Anlamıyorum bu insanları. .
Avaralık başa bela. .

Ya bende onagideyim biraz guzel bi laf çakayım yardım edin

Back
X