• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım

Premsesedat

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
142
71
13
34
:KK43: Hiç şükretmiyorum hemen herşeye sinirleniyorum sevdiklerimin kalbini kırıyorum :( hep büyük konuşuyorum..nişan için yer tutulacak sözlümün kalbini kırıyorum. İli nedeniyle gelemiyor. Bende ben bakmam nişan yerlerine ailen baksın dedim. O da tamam hayatım bakmak istemiyorsan bakma annemler bakar Dedi. Her olumsuz şeyime olumlu cevap veriyor. Dün hasta olduk bugün Çiçek göndermiş. Ailesi desen çok iyi insanlar. Ama ben çok asabiyim. Kızlar napcam nolur yardım edin. Ben neden bu kadar asabi bir insan oldum.

:KK43: Hiç şükretmiyorum hemen herşeye sinirleniyorum sevdiklerimin kalbini kırıyorum :KK43: hep büyük konuşuyorum..nişan için yer tutulacak sözlümün kalbini kırıyorum. İli nedeniyle gelemiyor. Bende ben bakmam nişan yerlerine ailen baksın dedim. O da tamam hayatım bakmak istemiyorsan bakma annemler bakar Dedi. Her olumsuz şeyime olumlu cevap veriyor. Dün hasta olduk bugün Çiçek göndermiş. Ailesi desen çok iyi insanlar. Ama ben çok asabiyim. Kızlar napcam nolur yardım edin. Ben neden bu kadar asabi bir insan oldum.
geçmişinde acı bir durum var mı ?

Hayır genel yapım böyle değildi hayat dolu cıvıl cıvıldım. Ama geçen yol KPSS stresinden mi nedir çok stres oldum

Geçmişimde kötü birşey yaşamadım kızlar... Kendimden nefret eder oldum ya

kpss stresi sonrası atandınız mı

olmadı mı

bunu şunun için sordum eğer kötü bitti ise bilinç altınız bu da kötü biter sinyali veriyor olabilir

bir de canınız sıkkın ama aileleri karıştırmayın sonra gerçekten stres olacak durumlar çıkarrr

ayrıca da nişan yerine benim bildiğim kız tarafı bakar neden kv kp ya da nişanlın baksın ki

sen bakar beğenir nişanlınla da paylaşırsın o gelemediği için gelebilse birlikte bakardınız ama anneleri vs karıştırma daha çok gerilir ve üzülürsün

Paikoloğa gitmeyi düşünüyorum çünkü öğretmenim asabi olmak kötü bişey

At
kpss stresi sonrası atandınız mı

olmadı mı

bunu şunun için sordum eğer kötü bitti ise bilinç altınız bu da kötü biter sinyali veriyor olabilir

bir de canınız sıkkın ama aileleri karıştırmayın sonra gerçekten stres olacak durumlar çıkarrr

ayrıca da nişan yerine benim bildiğim kız tarafı bakar neden kv kp ya da nişanlın baksın ki

sen bakar beğenir nişanlınla da paylaşırsın o gelemediği için gelebilse birlikte bakardınız ama anneleri vs karıştırma daha çok gerilir ve üzülürsün
atandım çok şükür... Nişan dediğim müzikli değil bir pastane kapatcaz orda tatlı yicez 50-60 kişi

Öfke kontrol yöntemlerini deneyin bence. Doktora falan da gidebilirsiniz. Bu şekilde gitmeye devam ederse ilişkinize de zarar verir.

Öfke kontrolü ilw ilgili bir kitap video vs önerir misiniz

Hiç kan tahlili yaptirdin mi tiroitin belirtilerinden biri aşırı sinir tabi başka belirtilerde var.
Hayır yaptırmadım bilmiyorum benimki öyle biley değil hani şiddetli bir sinirim yok ama sakin değilim. Memnuniyetsizim sürekli ya saçma hallerdeyim

Back
X