Kızlar yardım

Cansu kafanmi guzel bizimle dalgami geciyorsun.daha dun kocam beni olduresiye dovdu sofra hazirlasammi diyordun bu gubde 4. Cocuk yapacam ne yalan uydursam diyorsun.
Sakamisin bacim sen:KK66:
Yapmadım cnm . 4 cuy ateşe atmak istemedim

Yapmadım cnm zaten Ada'mın duzelecegı yok vazgeçerim kendi kendime düşündüm .
Diğer konularına baktım da çok üzüldüm.. Rabbim hayırlı kapılar açsın önünde inşallah bi şekilde kurtulursun şu insan müsveddelerinden

Mrb kızlar . Kızlar 4 cocuk yapmak istiyoruz . Diğer 2 cocuk kaza oldu dedik . Sipral bilmiyordum dedim . Simdi bu 4 cocukta ne soyluyebilirim . Yardım . Ne desem bilemedim . Yine sipral bilmiyorum desem yemezler . Meraklı akrabalarımız varda . Cunku siprali anlattılar . Boyle tak boyle yap dediler. Bana yardımcı olun kızlar . Şimdiden cooook sagolun . Sizi ve bu siteyi coook seviyorum

Istiyorsaniz yapin, kac yasindasiniz Allah askina niye nikahli kocanizla yaptiginiz cocugun hesabini vereceksiniz anlamadim.
Cok ilginc yani, bence bunu kafaya takacaginiza 4 cocugu nasil buyutup besleriz falan gibi seyler dusunun

Istiyorsaniz yapin, kac yasindasiniz Allah askina niye nikahli kocanizla yaptiginiz cocugun hesabini vereceksiniz anlamadim.
Cok ilginc yani, bence bunu kafaya takacaginiza 4 cocugu nasil buyutup besleriz falan gibi seyler dusunun

aman aman A AtomicGirl yap deme
önce son konusunu oku ama baştan sona oku
3 çocuk bile hata hala 4 diyordu ya

dayak yiyor
belki bana sarmaz 4. olursa diye düşünüyor-du

Back
X