Kızlar yardım

Kulagi patlatan koca mi?
Ben ne yapayım . Cocuklarını buyuturum . Vaktim geçer . Cunku hayat boyle geçmiyor . Arkama bakınca cocuklarım olduktan sonra düzelmeler var . Cocuklarım beni mutlu ediyorum . 4cuyu ondan istiyorum . Sorun kafama takmıyorum bu arada

Bakabilecek maddi manevi sorumlulugunuz varsa yapin sagliginiz yetiyorsa tabi gerisi kimseyo ilgilendirmez

Eşim çok istedi de geç. Doğum kontrolü için ne kullandığın, kaç çocuk istedigin kimseyi ilgilendirmez. Bence cok yüz verme

Yok o zaman düşüncem değişti, siz o sorunlu kocayı çocuklarınızı bahane edip oturup ama seviyorum diye sızlanarak çekin ama hala çocuk yapıp onları psikolojik ya da fiziksel şiddet görecekleri ortamda büyütmeyin lütfen...

Ben ne yapayım . Cocuklarını buyuturum . Vaktim geçer . Cunku hayat boyle geçmiyor . Arkama bakınca cocuklarım olduktan sonra düzelmeler var . Cocuklarım beni mutlu ediyorum . 4cuyu ondan istiyorum . Sorun kafama takmıyorum bu arada
He özün de iyi biri bide 4 çocukla dimi :KK69:

Eskiden tekme tokat dalıyordu,şimdi kulakla yetiniyor,4 tane yaparsam kalıcı hasar bırakmadan devam ederiz diyorsun yani. 4 çocuğa yetebilecek misin? Olanları yetiştirsen büyütsen hem sen hemde onlar için daha verimli olmaz mı?

Kızlar nasihat istemedik yardım edin dedik . Biriniz yardımcı olun

Kızlar nasihat istemedik yardım edin dedik . Biriniz yardımcı olun
Madem öyle bizi neden ilgilendirsin kocandan yapacağın çocuk sayısı ile ilgili etrafına söyleyeceğin yalanlar? Ayrıca nasıl bir çözüm olabilir ki? Birisi prezervatif delinmiş de dedi. Spirali kendin nasıl takıyorsun onuda anlamadım hala.

Madem öyle bizi neden ilgilendirsin kocandan yapacağın çocuk sayısı ile ilgili etrafına söyleyeceğin yalanlar? Ayrıca nasıl bir çözüm olabilir ki? Birisi prezervatif delinmiş de dedi. Spirali kendin nasıl takıyorsun onuda anlamadım hala.
Kendim takmıyorum . Aile planlamasına git dediler . Orda spiral takiyorlar dediler . Fikir başka fikir verin . Mesala spral takip hamile kalan var mı . Ben spiral hic takmadım diye bilmiyorum . Mecburum bi yalan bulmaya . İnan mecbur olmasam konu acmazdim

Kendim takmıyorum . Aile planlamasına git dediler . Orda spiral takiyorlar dediler . Fikir başka fikir verin . Mesala spral takip hamile kalan var mı . Ben spiral hic takmadım diye bilmiyorum . Mecburum bi yalan bulmaya . İnan mecbur olmasam konu acmazdim
Ozaman gözün aydın spiral kayma riski ile hamile kalınabiliyor.

şiddete çocucklarınızo ortak etmeyin derim.önce meydandakilere kaliteli bir yaşam ve ilgiyi sunun derim ben...haa derseniz ki yok illaaaaki 4 istiyorum şiddet görsem de ileride boşansm da gam yemem yatak odanız çocuklarınızın sorumluluğunu kimseye yüklemedikçe kv ve görümcenizi ilgilendirmez...

Aaaaa sacmaladin sen iyce:KK20:
Ne istiyosunuz siz hanfendi?
" bos durup kocamin hal ve haraketlerini dusunmemek icin cocuk firtlatiyim onlari buyutuyum, bez bebekle oynar gibi tum gunumu dolduruyum" mu diyosunz?
Oha, cus.
Nasihat istemiyormusmus, fikir istiyomusmus.
Insallah kisir kalirsin. Bebeginiz olmaz insallah bundan sonra.
Cocuk firtlatmaktan ibaret saniyor hayati, hic umrundami o yavrucaklar nasil buyuyucek ne yiyip ne icicek, yooook.
Onemli degil.
Yeterki kendine bi mesgale bulsun.
Size cocuk iyi geliyorda, siz cocugunza iyi gelirmisiniz bilmem.
Su kafayla ne kadar cahil bi anne oldgunuzu o kadr belli ediyosunzki.

Yaaa bu millet bir tuhaf valla. Çocuk yapmazsın sorun mu var tedavi gör der. Çocuk yaparsın acelesi ne derler. Sonra tek çocuk olmaz yanına kardeş yap derler. O da yetmez bu sefer vah kızım iki çocukla geçim zor niye yaptın derler. Derler anasını satayım derler. Valla kulak tıka 4 yıl başımın etini yediler kardeş yap diye şimdi doktor bile azarlıyor bu yaşta ne iki çocuğu diye. Bu arada doktor yaşımı 19 sanmış saftrik :-) :-) :-)

Back
X