Kızlar yardım

sorun bakalım bir çocuk böyle bir aileye katılmak istermi? iyi bir hayat sunamadığınızda karşınıza geçip doğurmasaydın diyecek çocukları kocanızla vakit geçmiyor avunurum gibi bir düşünceyle doğurmakta neyin nesi? kastetdiğim maddiyatta değil ayrıca maddi gücünüz oılduğunada inanmıyorum o ayrıda siz bu zihniyetle mutlu 4 çocuk yetiştirebileceğinize inanıyorsanız helal olsun ha yalan gelince spirali burnuma takmışım deyin bence yerler ben siz söyleseniz yerim yani bilemedim...

Ozaman gözün aydın spiral kayma riski ile hamile kalınabiliyor.
Hemen takar takmaz kayma oluyor mu . Gittim taktım diyicem . Sonra kaydı derim olurmu böyle . Bide bişey sorucam . Hamile kalincamı sprali çıkarıyorlar . Yoksa doğumda mı. Nolur bunla ilgili fikir

Hemen takar takmaz kayma oluyor mu . Gittim taktım diyicem . Sonra kaydı derim olurmu böyle . Bide bişey sorucam . Hamile kalincamı sprali çıkarıyorlar . Yoksa doğumda mı. Nolur bunla ilgili fikir

bi eski konularınıza bakıyorum bi bu konunuza... yuh diyorum ya yuuuuh.

dayak yediğiniz adamdan 3 çocuğunuz var ne diye dördüncüsünü yapma peşindesiniz.

Onlar mı bakacak,niye sizi ilgilendirmez gibi müstesna bir cümleyi kurmak bu kadar zor geliyor ki size.
Millete ne yav. Ti Allam. Şey benim şey benim,ne istersem yaparım.

Niye kv size mi bakıyor görümcelerle beraber?
Yani bütçeleriniz bir mi ?
Hesap verme güdüsü nerden geliyor !!!!
Hayalimiz 4 çocuktu, yaptık oldu bitti
Sizi bağlar diğerlerine laf düşmez ne munasebet !!!!

Ben ne yapayım . Cocuklarını buyuturum . Vaktim geçer . Cunku hayat boyle geçmiyor . Arkama bakınca cocuklarım olduktan sonra düzelmeler var . Cocuklarım beni mutlu ediyorum . 4cuyu ondan istiyorum . Sorun kafama takmıyorum bu arada
çocuklar sizin hobiniz değil.vakit geçirme aracı hiç değil...kocanız dövecek siz teselliyi çocuklarda bulacaksınız..ne güzel dünya öyle ...
peki o çocuklar ne olacak? ne hissedecek ilerde ne yaşayacaklar?
yoksa ne olacka doğur koy köşeye.ilgisi alakası,okulu,sosyla faaliyeti şusu busu o kadar şeyi var ki.tabi hiçbirini yapmayınca insan 4 tane de doğruru 10 tane de..döven kocayı bile umursamazsa insan,çocukların manevi ihtyaçları nedne umrunda olsun ki?
ben bu konuları sosyal sorumluluk projesi olarak görüyorum.senin doğuracağın çocukta benim de hakkım var arkadaşım,o çocuk yarın bir gün büyüyüp yaşadığımız topluma girecek.nasıl büyüttüğünde hakkım var kimse kusura bakmasın.

Siddet icinde buyuyen cocuklar ergenliklerinden itibaren sorunlu oluyorlar. Ailede ne goruyorlarsa etrafa onu yansitiyorlar. Gidin liselere bakin uçlarda yasayan, asi, siddete meyilli cocuklar. Gelecek veremeyeceginiz cocugu hobi araci olarak kullanmayin. Yine siz uzulursunuz. Cocuk buyuyecek,gezmek isteyecek, arkadaslari olacak, is hayatina girebilmek icin egitimin icinde bir cok sinava girmek zorunda birakilacak. Her birini dershaneye gonderebilecek misiniz mesela? Her birinin dugun masraflarini karsilayabilecek misiniz? Kiziniz esinden siddet gördüğünde evde zaten abim ablam var elimde cocugumla ailemin kapisina gidemem deyip siddete boyun egdiginde ne yapacaksiniz? Burda boype cok konu gordum. Bebekken hersey cok rahat peki ya büyüyünce? Saglikli gelecek veremeyeceginiz cocugu dunyaya getirmenin anlami yok

Beni sikayet etmisler, ban yedim 3 gunlgune.
Tahmin edebiliyorum kimin sikayet ettigini.
Noldu konu sahibi; dokundumu soylediklerim?
Ben şikayet etmedim nedeni sor sende neden ban yediğini şikayet eden ben degilim

Kaynanam gorumcem soruyorlar . Keyfi yaptık desek aklınız yokmuydu . Bir sürü bisey duyucaz . Ama bahanem olsa bahanesi var derler . Cunku saçma sapan seylerden cok yoruldum
Siz neden muhattap oluyosunuz sıkıyosa oğullarına söylesinler.. oğulları versin ağızlarının payını ya da nasıl kıvırırım diye o düşünsün

Cansu kafanmi guzel bizimle dalgami geciyorsun.daha dun kocam beni olduresiye dovdu sofra hazirlasammi diyordun bu gubde 4. Cocuk yapacam ne yalan uydursam diyorsun.
Sakamisin bacim sen;)

Cansu kafanmi guzel bizimle dalgami geciyorsun.daha dun kocam beni olduresiye dovdu sofra hazirlasammi diyordun bu gubde 4. Cocuk yapacam ne yalan uydursam diyorsun.
Sakamisin bacim sen:KK66:
Ben şok ben iptal :oha: şu saçma cümleyi kurcak bi yer buldum.. bende mutlu mesut evliliği var sandım.. ne diyim her şeyin hayırlısı.. ama şu ortama 4.çocuk mazoşist misiniz acaba?? Da o gariplerin suçu günahı ne??

Ben şok ben iptal :oha: şu saçma cümleyi kurcak bi yer buldum.. bende mutlu mesut evliliği var sandım.. ne diyim her şeyin hayırlısı.. ama şu ortama 4.çocuk mazoşist misiniz acaba?? Da o gariplerin suçu günahı ne??
Yapmadım cnm zaten Ada'mın duzelecegı yok vazgeçerim kendi kendime düşündüm .

Back
X