Kızlar yardım!

Azrrmyscmc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
18
8
1
30
Ya ben adetim 3 gün geçince kan testi yaptırdım beta 149 çıktı en az 200 küsür bekliyordum daha önce de yaşadım bunu bana geç döllenmştir dediler ve sonuç kimyasal gebelik çktı.. Böyle olup düzenli yükselen bebeğini gören varmı? Benm kese görünmedi doktor bir hafta sonrasına randevu verdi.. Ama içimde sürekli aynısı olacak diye bir korku var biliyorum gittiğimde yine göremicez bebeğimi varmı böyle bir değeri olup sonradan yükselen? Bir umut lütfen

Benım senden de dusuktu 97.54 2 gün sonra 384'5 en sonda 1155 ti keseyı dün gördük 10 gün sonrada kalp dedı ınsallah

Cok normal benım 5 gün gectıgınde 384'5 cıktı rahat ol dün keseyı bıle gördük sımdı heyecanla 9 gün sonrasını beklıyorum kalp atışı ıcın ınsallah Allah'ın ıznı ile onu da duyarım

amin cnm insallah duyarsin duyariz hepimiz bebegimizin kalp atislarini

Bende bide pko var klomen tedavisiyle bu ay bu sonucu aldım bakalım nasip.. Bende oruç tutuyorum bu arada doktorum sıkıntı olmaz dedi

Bana
oruc tutuyormusun acaba ben tutuyorumda zarari varmidir?
Tutuyordum ama Sımdı tutmuyorum tutsanda suyunu yemegını ıyı ye ıyı beslen kendıne daha dıkkat etmen gerekiyor bu arada kasıklarında Ağrı'lar kasılmlar olacak gayet normalmıs doktor dışardan bırsey gözükmez ama ıcerde ınsaat yapılıyor dedı son adet tarıhın ne zaman

en son mayis 21 de adet oldum.. oyle yapiyorm cnm iftardan sonra su yeterli icmeye bakiyorum iki kez bebegimi kaybedince korkuyorum zarari olurmu biseylerin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…