kızlar YARDIM

Tavşancıl otu diye birşey duydum hsmile kalmak isteyenler için çok etkiliymiş cnm araştır istersen. Ama dikkat et hamileyken kullanılmaz bu tür bitkiler.

Oncelikle bi sorunun yok. Hamile kalabiliyorsun bunun ici. Sevinmelisin. Kimyasal gebelik olmus malesef ama kimyasal gebelik yasayip bi dahaki aya gebe kalan cok insan var. Az sabir et Allah insAllah gonlune gore verir
kızlar iki senedir çocuğum olmuyor ve doktorlar bi problem olmadığıni söylüyor sadece yumurtalıklarim tembelmis iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim doktor a gidip klomen kullanmak istediğimi söyleyeceğim ve catlatma iğnesi eğer gerek duyulursa doktor kendi haline bırak diyor bende beklemek istemiyorum artık siz ne diyorsunuz kızlar

Oncelikle bi sorunun yok. Hamile kalabiliyorsun bunun ici. Sevinmelisin. Kimyasal gebelik olmus malesef ama kimyasal gebelik yasayip bi dahaki aya gebe kalan cok insan var. Az sabir et Allah insAllah gonlune gore verir
evet çok şükür canım bi sorun yok ama iki senedir olmuyor ve bu durum kafama takılıyor . Allah bana da isteyenlerede versin tez zaman da inşallah bir hafta sonra yine gidecem doktora bakalım artık

evet çok şükür canım bi sorun yok ama iki senedir olmuyor ve bu durum kafama takılıyor . Allah bana da isteyenlerede versin tez zaman da inşallah bir hafta sonra yine gidecem doktora bakalım artık
Bende iki sene sonra hamile kaldım esimde sayı düsüklügü ,benim tek tüpüm kapalı ve cift rahimliyim kendiligimden hamile kaldım tedavisiz sabır ve dua cok önmli en kisa zamanda nasip etsn rabbim

Kafana takmamaya calis. Hakkinda hayirlisi olsun

Back
X