kızlar yardım

dritasuat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
83
34
3
30
kızlar ilk kan tahlili yaptırdım 2850 kan değerim çıktı dört haftalık dediler tekrar doktora gittim beş haftalıktım bazı tahliller istedi şuan beş buçuk haftalık oldum kese görünüyor sadece sizce neden bu

Bnmde 5+5 de sadece kesem gozukuodu 6+5 te duyduk kalp atisini endise etme haftaya hem bebegini gorursun hemde kalp atisini duyarsin insallah

Anormal birsey yok ki cnm zaten kese gozukmesi normal bebegin gozukmesi icin biraz daha beklemen lazim. Hayirli olsun bu arada insAllah saglicakla bebeigini kucagina alirsinn

Anormal birsey yok ki cnm zaten kese gozukmesi normal bebegin gozukmesi icin biraz daha beklemen lazim. Hayirli olsun bu arada insAllah saglicakla bebeigini kucagina alirsinn
amin canım teşekkür ederim sadece kese görününce korkum oluyor işte bebek daha hiç görünmedi ister istemez korku oluyor

amin canım teşekkür ederim sadece kese görününce korkum oluyor işte bebek daha hiç görünmedi ister istemez korku oluyor
Hersey sirasiyla cnm acele etme :) once kese sonra bebe

ay çok rahatladım ya ne bilim çok korkmuştum çok teşekkür ederim rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…