Kizlar yardim

Visne27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2015
2.547
3.237
63
34
Herkese iyi aksamlar.kizlar benim ikiz bebeklerim var malum cok zor daha bu tempoya alisamdim 4 aylik olucaklar bana duzen konusunda yardimci olurmusun
Basta soyle anlatayim sabah kalkiyoruz haliyle 10 gibi gunumuz basliyor kahvalti yapayim bebekleri besleyim derken saat 1 oluyor.sonra temizlige basliyorum arada cat kapi tabi misafirde geliyor temizlik yarim kaliyor boyle derken yine bebekleri besliyorum saat 3 4 oluyor .Aksam yemegi basliyor bu sefer yemek derken 7 oluyir esim geliyor yemek topla bebegi doyur yat baya yoruluyorum.simdi kizkardesim yanimda 1 ay sonra gidicek.bakici tutacak durum yok kvdem yakinimda saolsun bir faydasida yok nasil yapmaliyim arkadaslar erken kalkipmi gune baslamaliyim bu seferde yorgun bitkin oluyorum fikirlerinize ihtiyacim var yardimci olanlara tesekkur ediyorum simdiden

Uykulari nasil? Oglen iki saat uyuyorsalar beraber uyuyun.. Misafirin bebek gormeye mi geliyorlar.. Uyudunuda bile kalkmayin vur kafayi yat..

Öncelikle çat kapı misafir olayına bir çözüm getirebilirsiniz. Yani iki çocuklu hatta iki bebekli diyeyim:) birine çat kapı gidilmemesi gerektiğini öğrenmeliydi çevrenizdekiler.
Zaten yemek işini halledebiliyormuşsunuz. Boşverin gerisini yapabildiğiniz kadar.Çocuklarınızla ilgilenmek kadar önemli olmamalı bence hiçbirşey :)

Ikiz bebege uardimsiz bakabiliyyorsaniz hela olsun benim kuzenimin ikizleri var ilk 6 ay annesi ve kiz kardesiyle baktilar suan yine annesinden kiz kardesinden surekli yardim aliyor
Aynen canim tek bakiyorum kv gorumce var yardim etmeye gelmiyorlar hic bir zaman bende sicadim kolumu tek basima idare ediyorum:((

Valla bundan iyisi Şam'da kayısı demişler.
Maşallah size ikizlerinizle iyi yapıyorsunuz yine.
Gelen misafirlere çat kapı gelmemelerini söyleyin bir dahakine. İnsanlar çok anlayışsız gerçekten.

Öncelikle çat kapı misafir olayına bir çözüm getirebilirsiniz. Yani iki çocuklu hatta iki bebekli diyeyim:) birine çat kapı gidilmemesi gerektiğini öğrenmeliydi çevrenizdekiler.
Zaten yemek işini halledebiliyormuşsunuz. Boşverin gerisini yapabildiğiniz kadar.Çocuklarınızla ilgilenmek kadar önemli olmamalı bence hiçbirşey :)
tesekkur ediyorum yorumunuz icin catkapi geliyorlar bazen kapiyi acmiyorum:))careyi boyle buldum

Canım esin iki günlük yemek yiyor mu mesela ? Yapsan bi kere de iki gün yeseniz? Temizlik her gün yapmana gerek yok, bir gün yap bir gün yapma , dengelersen bunu en azından 1 gün dinlenmeye fırsatın olur.
Yemek ve kahvaltı da daha pratik şeyler deneyebilirsin ikizlerin ayaklanana kadar bu arada maşallah :nazar::KK200:

Daha ne yapican canim masallah iste. Ayrica senden artik boylesiradan dertleri duymak beni sevindirdi :) oh eski gunlerin gecti canim ne guzel.

Uykulari nasil? Oglen iki saat uyuyorsalar beraber uyuyun.. Misafirin bebek gormeye mi geliyorlar.. Uyudunuda bile kalkmayin vur kafayi yat..
Yorumunuz icin teskkur ederim uykukari gayet duzenki sukur oglen ben uyuyorlar 3 saat ama ben istesede oglen uykuya yatamiyorum bazen kapiyi acmiyorum

Canim oncelikle tebrikler ikiz bebis kolay degildir.benim kuzenler hep ikiz dogurdu ordan biloyorum.yemekleri 2gunluk yap.kuru fasulye 1 paket hasla at dondurucuya.cikarip cabuk yemek yaparsin.hazir kasao kofte al.onlari cBucak pişirirsin.camasir mak ye atma ve asma isi esinde olsun mumkun oldugunca.temizlik yapma.haftada 1 sil süpür.esinden yardim iste hafta sonu.cocuklar uyuyunca yat uyu sende.senin bu donem saglikli olup cocuklarla ilgilenmen yeterli.bazi gunler kahvaltiyla gecistir aksam yemegini.sakin ol.buyuk basari bu halin.misafiri gecistir.destek degil kostek olur sana.

Back
X