kizlar yardim

aslanmerve1919

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2017
75
6
1
35
kizlar biz yeni evliyiz istanbulda yasiyoruz esime guvenim tam isi garsonluk simdi is yeri onu bodrumda cok unlu bir gece klubune calismaya yolluyor istanbulda da cok unlu bir gece klubunde calisiyor. icim hic rahat degil o bodruma gidecegi icin sizce bisey olur mu 4 ay kalicak orda

cunku para kazanmaya gidiyo bi lojmanda kalicaklar bi de orda ev tutmak icin para harcayamayiz suanda ama hani iyi biridir asla gozu disarda degildir ki hani enistesi falan da ayni iste calisiyolar enistesi de orda olucak
Valla canım guveniyosan tamam da gene de yeni evli adamin 4 ay başka yerde çalışması karisiyla ayrı saçma geliyo

İstanbul'un gece kulübüyle Bodrum'un gece kulübü arasında ne fark var? Yaz geliyor gider 1 hafta uygun bir yerde beraber kalırsınız, sezon bitince eşiniz döner.

İstanbul'un gece kulübüyle Bodrum'un gece kulübü arasında ne fark var? Yaz geliyor gider 1 hafta uygun bir yerde beraber kalırsınız, sezon bitince eşiniz döner.
dimi yani icim rahat olabilir o da ayni seyi diyo zaten yani diyo ben gider 4 ay calisirim sonra senle bikac hafta tatile gideriz diyo beni korkutan tek sey 4 ay ayri kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…