- 19 Mayıs 2020
- 47.337
- 212.647
- 598
- Konu Sahibi Niloyaaniloyaaa
-
Tabi canım kessin babandan isterdi.Kızlar bana fikir verin istiyorum gerçekten ama asla çocuğun ilgisini çekemedim gitti çok pişmanım bana az daha usturuplu giyin demişti ben ona sen dedin diye yapmam dedimkeşke tamam canım falan deseydim ya
Yok silmedi onuda kontrol ettimNumaranızı silmiş dahi olabilir.
Tabi canım kessin babandan isterdi.
Bir şey diyeceğim eğer okundu bilgisini kapattıysa durumlarına baksa da sen göremezsin ki ben yanlış mı biliyorumÖncelikle şen şakraklıktan ziyade kendimi üzmemeye gayret ederim. Bir şey olmuyorsa vardır bir hayır diyorum ve eminim daha güzel şeyler olucak sonrasında bu sadece aşk değil iş içinde geçerli her şey için böyle düşünürüm pozitif bakarım. Bu çocuk içinde şuan olmuyo ama ilerde olcak diye düşünüyorum
yabi anlık kızgınlıkla instagramdan çıkardım.. sadece whatsappta var ama asla durumlarımı açmıyor görmüyor. İnstagramda takipleşsek inanın şimdiyebir şeyler yapmıştım
Whatsappta durumumu ona özel yaptım bir fotoğraf çekilmiştim güzel çıktım diye attım görmedi silindi bir daha attım görmedi silindi bir daha attım son 3 saat sonra silincek inş şimdi görür.
Ya ama bir şey dicem kızlar tamam yazmıcam ama inanıyorum ki buraya işte o çocukla evlendik yazıcam inanıyorumm
Yok silmedi onuda kontrol ettimzaten silmeyip açmaması daha kötü değil mi
Bir şey diyeceğim eğer okundu bilgisini kapattıysa durumlarına baksa da sen göremezsin ki ben yanlış mı biliyorum
Sırf bunu yazmak için sonuna kadar okudum yorumları belki bu konuya değinen olmadıysa diye ama siz yazmışsınız.Bir şey diyeceğim eğer okundu bilgisini kapattıysa durumlarına baksa da sen göremezsin ki ben yanlış mı biliyorum
Anneme kaydedince durumu gözükmezken bende gözüküyorNasıl kontrol edeceksiniz?Profil fotoğrafı, kişisel ileti falansa herkese açıktır, benimki öyle mesela. Başka yolu varsa bir söyleyiverin hele lazım oluyor.
Okundu açık çünkü daha önce attıklarımı 1-2 defa gördüSırf bunu yazmak için sonuna kadar okudum yorumları belki bu konuya değinen olmadıysa diye ama siz yazmışsınız.Benim de aklıma bu geldi belki de konu sahibinin attığı tüm fotoğrafları gördü ama okundu bilgisi kapalı olduğu için konu sahibi bilemedi.
Boşluktaysan demek ki...çok garip biliyorum ama ben seni özledim
Anlamıyorum gerçekten neden bu kadar taktım neden hep düşünüyorum altı üstü 2 hafta ya gerçekten kendime kızıyorumBoşluktaysan demek ki...
Yazar o da
Aşık mı oldunuz acaba?Anlamıyorum gerçekten neden bu kadar taktım neden hep düşünüyorum altı üstü 2 hafta ya gerçekten kendime kızıyorum
Olur mu ki 2 hafta içinde. Ama ilk defa birisiyle kameralı uzun uzun konuştum eğlendimAşık mı oldunuz acaba?
Biz nasıl bilelim onuOlur mu ki 2 hafta içinde. Ama ilk defa birisiyle kameralı uzun uzun konuştum eğlendim
Kızlar bana fikir verin istiyorum gerçekten ama asla çocuğun ilgisini çekemedim gitti çok pişmanım bana az daha usturuplu giyin demişti ben ona sen dedin diye yapmam dedimkeşke tamam canım falan deseydim ya
Ne yazayım peki evet yazıcam ya ne olcak ki ne kaybederimYaa çok komiksiniz vallahi ne desem bilemedim. Bu erkeğin size ilgisi yok bariz desem de bu durum sizi mesaj atmaktan alıkoymayacak gibi. Bari özledim yazmayın Allah aşkına
Vardı ama o ilgi neden bitirdi ki bu kadar hızlı ilgiyi alakayı. Çok ilgiliydiYaa çok komiksiniz vallahi ne desem bilemedim. Bu erkeğin size ilgisi yok bariz desem de bu durum sizi mesaj atmaktan alıkoymayacak gibi. Bari özledim yazmayın Allah aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?