Kizlar yardima ihtiyacim var

Bi gitsin de baksin oralara diye dusunuysorum canm ama senin dediginde bana mantikli geliyo

peri,eşin işe gidince hiçmi sokağa çıkma ihtiyacı hissetmeyeceksin?

ya eve gelemeyeceği durumlar olursa?

ne yapacaksın?

çok zor bir karar canım ama ben olsam güvenli olan yolu seçerdim.

Kiz Allah seni ne yapmasin deme oyle iki ay mi izin masallah kac ayda bir geliyor
peri,eşin işe gidince hiçmi sokağa çıkma ihtiyacı hissetmeyeceksin?

ya eve gelemeyeceği durumlar olursa?

ne yapacaksın?

çok zor bir karar canım ama ben olsam güvenli olan yolu seçerdim.
Bende oyle dusunuyorum ama bi yandandaicim icimi yiyor aylarca bir birini gormeyeceksin.. Annemin evindede siginti gibi yasamak istemiyorum . Gitme desem morali bozuluyor. Bak daha kac yasindasin ev sahibi olacakson birda kalsam borclari kapatacazda kredi cekicez yine skicaz kendimizi kredi odeyelm diye diyor.. senin calismani istemiyorum evinde rahat ol istiyorum diyor ne diyim ki simdi

benimki cekicilik yapiyo tirla otomobil tasiyolar isleri rahat istedigi zaman izin alabiliyo yerine baskasi calisiyo
ama benimki ayligini almaya dewam ediyo :-S aman arkadasim yaaa gitse de kurtulsam....
ordayken ozlemekten kafayi yiyodum buraya geldi bi kac gun hasret giderdik sonra omrunde etmedigi
kotulukleri yapti daha gecen gun ayriliyoduk esikten donduk ayrilmayi da beceremedik....
simdi gidecekte bahaneyle ayrilmis olcaz kurtulucam.... orda uzakteyken canim cicimler
hasret vurunca guzel oluyo da kavusunca hasret de kalmiyo baska biseyde...
bide annemin ewinde siginti gibi yasamaktan falan bahsetmissin hic oyle dusunmeyin canim...
benimki gidince bende cogu zaman eltimle gorumcemle kaldim arada kendi ewime ugradim...
siginti deme bence sonucta ailesiniz birbirinize destek olucaksiniz... hayirlisiyla esin gitsin..
bak ne guzel esin sana kiyamiyo biraz sabredin sen annende veya uygun olan yerde kalirsin...
biraz sabredin ondan sonra rahat rahat mutlu mesut yasarsiniz canim...

çok zor karar canım

o zaman eşin gitsin ortama göre sende gidersin olmazmı :26:

Insallah dedigin gibi olur canim :97:
Annenmden baska yerde kalmak istemem ki kalmamda zaten bende gorumceyle falan iyi degilimdir.
Ay deme oyle nolursa olsun :26:
Allah onada dogru yolu gostersin ins canim :97:

Ben daha önce 2-3 kere gittim fakat sadece birkaç günlüğüne.. diktatörlük sözkonusu, devlet başkanı sokaktan arabasıyla geçerken perdeler bile kapalı olmak zorunda (yoksa otelde odana girip perdeyi çekiyorlar sabahın beşinde) hangi görevle gideceksiniz bilmiyorum ama müteahhit, işçi, kamyoncu yüzlerce türk hapiste ve yardım bekliyorlar (tabi oraya girme sebepleri bazılarının kaçakçılık dolandırıcılık ama masum olanlar da var).. Aşkabat yepyeni bir şehir, depremden sonra tüm şehri yeniden inşa ettiler (daha doğrusu bizim müteahhitler inşa etti) evler çok yeni ve çok geniş.. sokaklar, yollar otoban gibi hep ama kimsecikleri göremiyorsun o yollarda, bomboş.. bence kolay kolay güvenilip gidilecek bir yer değil, yarın öbür gün türkiye ile siyasi bir sorun yaşasalar, keyfi bi şekilde muameleye tabi tutarlar..

Insallah dedigin gibi olur canim :97:
Annenmden baska yerde kalmak istemem ki kalmamda zaten bende gorumceyle falan iyi degilimdir.
Ay deme oyle nolursa olsun :26:
Allah onada dogru yolu gostersin ins canim :97:

bende de anne baba yok ama gorumcelerim eltilerim canimdir...
kendi ablalarimla aram bozuktur.misafirlige bile gitmem ama gorumcelerim eltilerim canimdir...
amin canim amin benimki zor adam olur ya neyse...
insallah siz.mutlu olun canim....

- ileri demokraside Türkiye'ye yakın bir ülkedir.

-Basın özgürlüğü yoktur,doğru haber alınamaz,Türkmenbaşı herşeydir.

-Cumhurbaşkanımız 29 Mayıs'ta yaptığı ziyarette ''İki millet bir devlet'' vurgusu yapmış,Türkmenistan'ı emsal göstermiştir.

-Diktatörlükle yönetilen Orta Asya ülkesidir.

-Saat 23.00'den sonra sokağa çıkma yasağı vardır.

-En gelişmiş şehiri Aşkabat'tır ancak güvenli değildir.

-Benzin ve araba ucuzdur.

-Doğalgaz ve tlf. bedavadır.

-İnternet çok pahalı ve kalitesiz,bir çok yere erişimi yasaktır.

-Pasaportunuza tlf. numaranız kayıt edilir çünkü net.e üstünüze kaydedilen numaradan bağlanılır.

-Yabancı olarak büyük firmalara tabi olunsa bile bu bir ayrıcalık değildir.

-Ruslar Türklerden daha çok sevilir.

-Rusça hakimdir.

Bekar 35 yaşından küçük kadınların anneleriyle yurt dışına çıkabilme izini vardır.

-Sokakta sigara içmek yasak,kapalı alanda serbesttir.

-Sokakta çimlere basmak,yanında sigara bulundurmak,kızlı erkekli gezmek polisler tarafından müdahale edilebilir
durumlardır,yabancı olduğun anlaşılırsa pasaport kontrolü yapılır.Rüşvet yaygındır,rüşvet vererek polisler bertaraf edilebilir.

-Bunun yanı sıra dindar bir ülke değil,Çin sempatizanıdır.

Ve ..............

Ne berbat bi ywrmis burasi yaa :97:

bende de anne baba yok ama gorumcelerim eltilerim canimdir...
kendi ablalarimla aram bozuktur.misafirlige bile gitmem ama gorumcelerim eltilerim canimdir...
amin canim amin benimki zor adam olur ya neyse...
insallah siz.mutlu olun canim....

Onlarla iyiysen ne guzel canim :97:
Bazen kendi ailende iyi olanlar olabiliyor dogru :97:
Kendine iyi bak sagol hersey icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…