Kızlar yardımcı olabilir misiniz lütfennn

Çok mantıklı bu açıdan hiç bakmamıştım söylediğinizi deneyeceğim babasıyla yapmayı inşaallah işe yarar

2 yasinda hic mi goz kontagi kurmuyor yoksa saniye olarak mi az ? Eger hic kurmuyor temastan rahatsiz oluyorsa ,suphelenilen baska durumlar varsa kesinlikle iyi gozlem yapılmalı ve bir uzmanla görüşülmeli.

2 yasinda hic mi goz kontagi kurmuyor yoksa saniye olarak mi az ? Eger hic kurmuyor temastan rahatsiz oluyorsa ,suphelenilen baska durumlar varsa kesinlikle iyi gozlem yapılmalı ve bir uzmanla görüşülmeli.
Mesela ilgilenince hic durup bakmiyor dinlemiyor . Bi kac saniye bakıyor sadece .
Çabuk sıkılıyor . arada guldurunce bakiyor

Aynen öyle... yukarıda deşiklerimi yapıyor çok şükür ama sıkıntımız alkış bye bye yani taklit onun dışında hareketli çocuk sürekli bir koltuktan diğerine gider sıralar emekler evi dört döner kucak istediğinde kollarını açar yanında uzaklaşınca mızmızlanır yalandan ağlamacakar yapar azıcık kızar gibi yapsam ağlar. Rondonun sesinden korkuyor mesela açmadan sadece rondoyu görse bile ağlar sevdiği kişileri görünce Güler kendini kucaklarına atar vs dediğim gibi tek sıkıntımız taklit bu da beni fazlasıyla üzüyorlütfen bunları bilgi sahibi biri olarak değerlendirebilir misiniz

A
Ablamın diger cocuguda boyleydi . Bilmiyorum neden boyle . Biraz gec konustu etti . Suan masallahi var

Biraz gozlem yapin .Sadece sizi mi taklit etmiyor yoksa diger sevdigi insanlari ediyor mu buna bakın. Baba olur surekli görüyorsa anneanne dede vs olur .Kendinden 1 2 yas cocuklar olur. Ve yalnizca alkis bye bye ile sınırlamayın .Mesela cocuklar cee oyununu cok sever .Bazilari yapmaya calisir .Ilgisini cekecek baska seyler uzerinden deneyin bir de .

Ce e oyununu birlikte şöyle oynuyoruz koltukların etrafında dolanıyoruz beni görünce cee yapıyorum baz n göstermiyorum kendimi eğilip koltuğun altından bakıp gülüyor heyecanlanıyor

Koridora çıkıyor mesela hemen ceee diyorum hızla emekleyip geliyor oyunu oynamak istediğini belli ediyor

Bid kaçıncı ayınızda yaptınız
Benim bebegim 5 aylik henüz fazla birsey yapamiyor ama 3 ayliktan beri kitap okuyorum kitaba baktiriyorum dokunduruyorum sarkilar söylüyorum ... sarkiya uygun hareketler uyduruyorum :)) henüz gazla anlamiyor ama ilerde anlar insallah :)))

Yürümesi boyu kilosu falan hiç önemli değil bence takmıyorum onu sadece taklit konusunda endişelenmiştim.

Acele etmeyin, her çocuk için farklı bir doğru zaman var.
Kızım bir yaşını geçti yürümeye niyeti bile yok. Ayakta durmasını sağlayınca kızıyor.
Ama bu tarz hareketleri öğretmede şarkılar çok etkili oluyor. Mesela kızım alkışı "If you happy, clap your hands" şarkısıyla öğrendi.

Tembellik yapıyor gibi geldi bana. Ögrenmek istemiyor. Zaman verin. Ögrenecektir.

O aylarda dikkatini etrafa veriyorlar zaten. Yani pek anne babayı veya çevreyi duymuyorlar :) yeni şeyler keşfetmek için fazla heyecanlıdır. Üzerine gitme ilka ki öğrenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…