Adet öncesi bu şekilde belirtilerim olmazdı o yüzden kafa karıştırıyor planlı olduğu içinde sabretmek zoryumurta çatlamasından sonra 8 gun geçmiş canım bekle bıraz sabırlı ol. 2 kasım gibi adet olmazsan test yap
o zaman eczaneyı zengın edersiniz :) öyle ha diyince idrarda çıkmaz çok merak ediyorsanız kan verin yanıAdet öncesi bu şekilde belirtilerim olmazdı o yüzden kafa karıştırıyor planlı olduğu içinde sabretmek zor
O zaman burda bişey sormayalım kapatsınlar herkes hemen hastaneye gitsin nasıl bir cevaptır bu anlamadım akıl fikir almak kabahat mio zaman eczaneyı zengın edersiniz :) öyle ha diyince idrarda çıkmaz çok merak ediyorsanız kan verin yanı
Bunlar aynı zamanda reglin belirtileri. Regl ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor ben bu söylediklerinizin hiçbirini yaşamadım hatta. Testte de yumurtlamanın 12. Günü yani regl günümde öğrendim. İnsanların ne demesini bekliyorsunuz kimse size hamilesiniz diyemez. 8. Gün de çıkmaz.O zaman burda bişey sormayalım kapatsınlar herkes hemen hastaneye gitsin nasıl bir cevaptır bu anlamadım akıl fikir almak kabahat mi
mantıklı olanı söyledim size yardımcı oldum siz teşekkür etmesini bilmiyorsanız bu benim suçum değil :) devam edin testlere ne diyimO zaman burda bişey sormayalım kapatsınlar herkes hemen hastaneye gitsin nasıl bir cevaptır bu anlamadım akıl fikir almak kabahat mi
Yazdıklarımı algılamadınız sanırım, erken hamilelik belirtileri mi diye soruyorum zaten açık açık hastaneye gitmeyi bende biliyorum yaşayan varsa fikir almaya çalışıyorum daha önce hiç hamilelik doğum sürecimiz olmadığı için öğrenmek istiyor olabilir miyiz? Yargılayıcı değil öğretici olun lütfenBunlar aynı zamanda reglin belirtileri. Regl ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor ben bu söylediklerinizin hiçbirini yaşamadım hatta. Testte de yumurtlamanın 12. Günü yani regl günümde öğrendim. İnsanların ne demesini bekliyorsunuz kimse size hamilesiniz diyemez. 8. Gün de çıkmaz.
Nasıl algılıyorsunuz bilmiyorum ama bir kere test yaptığımı söyledim buraya fikir alıp öğrenmek için yazdım yargılanmak için değil çok bilenlerin genel tavrı sizin gibi sanırımmantıklı olanı söyledim size yardımcı oldum siz teşekkür etmesini bilmiyorsanız bu benim suçum değil :) devam edin testlere ne diyim
yahu bızde sana türkçe anlatıyoruz hamılelık ve regl belirtileri aynı aynı aynı aynı aynı 5 kez yazdım anla diyeYazdıklarımı algılamadınız sanırım, erken hamilelik belirtileri mi diye soruyorum zaten açık açık hastaneye gitmeyi bende biliyorum yaşayan varsa fikir almaya çalışıyorum daha önce hiç hamilelik doğum sürecimiz olmadığı için öğrenmek istiyor olabilir miyiz? Yargılayıcı değil öğretici olun lütfen
Gebelik belirtisi adet geçince olanlardır asıl. Çok bariz fark olmaz. Olsa da anlarsınız. Bunlar progesteron yüzünden. Progesteron yuksektir adet öncesı ve tüm yaşanılanlar her ay aynı olmaz. Gecıkme bekleyinAdet öncesi bu şekilde belirtilerim olmazdı o yüzden kafa karıştırıyor planlı olduğu içinde sabretmek zor
Çok teşekkür ederim öğrenmek istediğim buydu sağolunGebelik belirtisi adet geçince olanlardır asıl. Çok bariz fark olmaz. Olsa da anlarsınız. Bunlar progesteron yüzünden. Progesteron yuksektir adet öncesı ve tüm yaşanılanlar her ay aynı olmaz. Gecıkme bekleyin
Bence sizin ciddi anlamda algı probleminiz var. Kimse size bunlar hamilelik belirtisi ya da değil diyemez çünkü aynı zamanda regl belirtileri de böyle. Herkesin tecrübesi farklı. O yüzden insanlar çıkamayı kesin. Testiniz varsa buyrun atın.Yazdıklarımı algılamadınız sanırım, erken hamilelik belirtileri mi diye soruyorum zaten açık açık hastaneye gitmeyi bende biliyorum yaşayan varsa fikir almaya çalışıyorum daha önce hiç hamilelik doğum sürecimiz olmadığı için öğrenmek istiyor olabilir miyiz? Yargılayıcı değil öğretici olun lütfen
Hanımefendi ne yazalım istiyorsunuz size evet kesin hamilesiniz gidin müjdeyi verin herkese mi diyelim? Hayatınızda ilk defa mı regl gördünüz? Regl belirtilerinin hamilelik belirtileri ile benzer olduğunu söylüyor size insanlar ne diyelim Allah mıyız biz tövbe hâşâ nereden bilelim? Belki enfeksiyon kaptınız ayaklarınızı üşüttüünüz havalar soğuk, belki kist oluştu, belki regl olacaksın belki Hamilesin bunu bilemeyiz insanlar sizde eczaneyi boşuna zengin etmeyin erken daha diyor. Üreme sistemini bilmiyorsanız açın biraz onu okuyun laf yetiştirene kadar.Yazdıklarımı algılamadınız sanırım, erken hamilelik belirtileri mi diye soruyorum zaten açık açık hastaneye gitmeyi bende biliyorum yaşayan varsa fikir almaya çalışıyorum daha önce hiç hamilelik doğum sürecimiz olmadığı için öğrenmek istiyor olabilir miyiz? Yargılayıcı değil öğretici olun lütfen
Aslında iki arkadaşın da söylemek istediği, çok erken diyorlar ve haklılar. İdrarda çıkmaz 8. Günde ama kanda çıkma ihtimali var. 8. Günde test yapmaya başlarsanız çok para harcarsınız(eczaneyi zengin edersiniz dediği). Belirtileriniz hamilelik belirtisi de olabilir adet belirtisi de olabilir. Bende hamile kaldığımda böyle belirtilerim vardı. Hamile olmadığım zamanda da böyle belirtilerim vardı. 11-12. Gün ilk idrarla test yaparsanız çıkma ihtimali var. Kimse kesinlikle hamilesiniz diyemez olma ihtimaliniz de var olmama ihtimali de. Dediğim gibi 11-12 de ilk idrarla test yapabilirsinizNasıl algılıyorsunuz bilmiyorum ama bir kere test yaptığımı söyledim buraya fikir alıp öğrenmek için yazdım yargılanmak için değil çok bilenlerin genel tavrı sizin gibi sanırım
Ahaahagagag tamam abla tüm enerjini bana harcamışsın, git aynı başlığı açanlarıda linçle doğuştan yüklenmiyor bu bilgiler araştırarak sorarak öğreniyoruz yargılayıcı cevaplara ihtiyacım yok yapmayınHanımefendi ne yazalım istiyorsunuz size evet kesin hamilesiniz gidin müjdeyi verin herkese mi diyelim? Hayatınızda ilk defa mı regl gördünüz? Regl belirtilerinin hamilelik belirtileri ile benzer olduğunu söylüyor size insanlar ne diyelim Allah mıyız biz tövbe hâşâ nereden bilelim? Belki enfeksiyon kaptınız ayaklarınızı üşüttüünüz havalar soğuk, belki kist oluştu, belki regl olacaksın belki Hamilesin bunu bilemeyiz insanlar sizde eczaneyi boşuna zengin etmeyin erken daha diyor. Üreme sistemini bilmiyorsanız açın biraz onu okuyun laf yetiştirene kadar.
Bence sakin olun kimse kötü bir şey dememiş gergin olmanız normal stresli bir sureç bebek durumu. Arkadaşımız da benim gibi söylemiş. İnşallah hamilesinizdir. Benim 6 kala negatif 5 kala gece 1saatlk idrarla çoksilik pozitif e döndu. 6 Biraz uçta kalıyor bazen. Belki de hamilesiniz sakin olunİYazdıklarımı algılamadınız sanırım, erken hamilelik belirtileri mi diye soruyorum zaten açık açık hastaneye gitmeyi bende biliyorum yaşayan varsa fikir almaya çalışıyorum daha önce hiç hamilelik doğum sürecimiz olmadığı için öğrenmek istiyor olabilir miyiz? Yargılayıcı değil öğretici olun lütfen
Herkes ürememeli bence ya.Hanımefendi ne yazalım istiyorsunuz size evet kesin hamilesiniz gidin müjdeyi verin herkese mi diyelim? Hayatınızda ilk defa mı regl gördünüz? Regl belirtilerinin hamilelik belirtileri ile benzer olduğunu söylüyor size insanlar ne diyelim Allah mıyız biz tövbe hâşâ nereden bilelim? Belki enfeksiyon kaptınız ayaklarınızı üşüttüünüz havalar soğuk, belki kist oluştu, belki regl olacaksın belki Hamilesin bunu bilemeyiz insanlar sizde eczaneyi boşuna zengin etmeyin erken daha diyor. Üreme sistemini bilmiyorsanız açın biraz onu okuyun laf yetiştirene kadar.
Beni anlamışsınız teşekkür ederim bu süreci yaşayanlardan öncesinde sonradında ne yaşandığını bilmediğim için merak ettim sormak istedim bilgi fikir sahibi olmak için yargılayıcı cevaplar almak için yazmadım hamile miyim diye sormadım doktor değil burda kimse bir sürü tecrübeli kadınımız var ve akıl danışmaya geliyoruz burayaAslında iki arkadaşın da söylemek istediği, çok erken diyorlar ve haklılar. İdrarda çıkmaz 8. Günde ama kanda çıkma ihtimali var. 8. Günde test yapmaya başlarsanız çok para harcarsınız(eczaneyi zengin edersiniz dediği). Belirtileriniz hamilelik belirtisi de olabilir adet belirtisi de olabilir. Bende hamile kaldığımda böyle belirtilerim vardı. Hamile olmadığım zamanda da böyle belirtilerim vardı. 11-12. Gün ilk idrarla test yaparsanız çıkma ihtimali var. Kimse kesinlikle hamilesiniz diyemez olma ihtimaliniz de var olmama ihtimali de. Dediğim gibi 11-12 de ilk idrarla test yapabilirsiniz
Doktor da olsak kan sonucu görmeden hamilesin demeyiz. Hatta kan sonucunda bile yükselme olmadan doktorlar keseyi görene kadar asla emin konuşmazlar. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde doktor bana hemen ümitlenme dış gebelik de olabilir boş gebelikte kimyasal gebelikte olabilir demişti. Kimyasal gebelikmiş. Umarım belirtilerin bebiştendir güzel haberini alırsınBeni anlamışsınız teşekkür ederim bu süreci yaşayanlardan öncesinde sonradında ne yaşandığını bilmediğim için merak ettim sormak istedim bilgi fikir sahibi olmak için yargılayıcı cevaplar almak için yazmadım hamile miyim diye sormadım doktor değil burda kimse bir sürü tecrübeli kadınımız var ve akıl danışmaya geliyoruz buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?