Kızlar yardimci olur musunuz Burun estetiği için Yusuf Can mı yoksa Orhan Alan mı

ellenchurch

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
164
50
118
Merhaba hanımlar. Bu ay içerisinde ani bir kararla burun estetiği yaptırma girişiminde bulundum. Opr. Dr. Yusuf Can la çalışmaya karar vermiştim ki bir arkadaşım Opr.Dr. Orhan Alan i tavsiye etti. Kensidiyle telefonda konuştum ve sonuç olarak kararsizliklar içinde kaldim. Aranızda konuyla ilgili bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba. Sizce hangisini tercih etmeliyim

Çok başarılı bir hekim. Kalitesini ispat etmiş birisi.

Kızlar ben ameliyatimi oldum. Tercihim YUSUF CANdan yana kullandim ve iyi ki de öyle yapmışım. Tereddütsüz tavsiye ediyorum

Bende Yusuf beye oldum son derece memnum. mesajını önceden görseydim Yusuf hocamı tavsiye ederdim. genede ona olmuşsun. geçmiş olsun

Hangisine karar verdiniz

Hangisini tercih ettiniz peki

Benimde dr tercihlerim arasinda yusuf can nihat kara var veya sahruz seyda olabilir sizin sikayetiniz neydi benim burnum genis hastalrinsa pek benim burnuma benzeyen resim göremedim cok kararsiz kaldim özelden resim görebilirmiyim

Ben Yusuf Can’ım yaptığı bir burnu çok yakından inceledim. Çok kötü görünüyordu, estetik olduğu çok belli, burun o kadar küçültülmüş ki Lord Voldemort’a dönmüş. Kadın ilk ameliyatını Yusuf Can’a olup başarısız olunca ikincisini de ona olmuştu. Hiç beğenmedim.

Seyma hanim ameliyat oldunuz mu acaba? Bende de ayni sikinti var, burun sirti duzgun ama onden genis ve bunun ornegini cok fazla goremedim malesef internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…