- 22 Şubat 2012
- 164
- 50
- 118
- Konu Sahibi ellenchurch
-
Ben Yusuf CAN'a ameliyat oldum. çok memnun kaldım. Yusuf hocayı tavsiye ederim.Hangisine karar verdiniz acaba ? Ben de şu anda aynı ikilemdeyim
Ben Yusuf CAN'a ameliyat oldum. çok memnun kaldım. Yusuf hocayı tavsiye ederim.
Kızlar ben ameliyatimi oldum. Tercihim YUSUF CANdan yana kullandim ve iyi ki de öyle yapmışım. Tereddütsüz tavsiye ediyorum
Lütfen bana da fotoğraf gönderebilirmisiniz?Kızlar ben ameliyatimi oldum. Tercihim YUSUF CANdan yana kullandim ve iyi ki de öyle yapmışım. Tereddütsüz tavsiye ediyorum
Hangisine karar verdinizMerhaba hanımlar. Bu ay içerisinde ani bir kararla burun estetiği yaptırma girişiminde bulundum. Opr. Dr. Yusuf Can la çalışmaya karar vermiştim ki bir arkadaşım Opr.Dr. Orhan Alan i tavsiye etti. Kensidiyle telefonda konuştum ve sonuç olarak kararsizliklar içinde kaldim. Aranızda konuyla ilgili bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba. Sizce hangisini tercih etmeliyim
Hangisini tercih ettiniz pekiMerhaba hanımlar. Bu ay içerisinde ani bir kararla burun estetiği yaptırma girişiminde bulundum. Opr. Dr. Yusuf Can la çalışmaya karar vermiştim ki bir arkadaşım Opr.Dr. Orhan Alan i tavsiye etti. Kensidiyle telefonda konuştum ve sonuç olarak kararsizliklar içinde kaldim. Aranızda konuyla ilgili bilgisi olan ve bana yardımcı olabilecek birileri var mı acaba. Sizce hangisini tercih etmeliyim
Siz karar verebildiniz miHangisine karar verdiniz acaba ? Ben de şu anda aynı ikilemdeyim
Yusuf can a yaptırdım.. 1 seneden fazla oldu. Ve hiç pişman olmadimSiz karar verebildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?