Kızlar yardımcı olur musunuz yerleşme kanaması mı adet mi

Kasimpaticicegi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2023
326
63
28
Kızlar yeniden merhaba bugun yumurtlama çatlamasından sonraki 16. Günümdür. Önce bunu belirteyim. 2 gün süren bi kanama akıntı ya karışık birşey geçirdim ilk gün sadece lekelenme vardı 2 günde bitti acaba yerleşme üstüne görme gibi bi durum mudue adetimde hep 5 gün sürer geç dölleşme vs olabilir mi test yapsam kaç gün sonra yapmalıyım google amca kanama durduktan 5-6 gün sonra diyor ama yaşayan varmı bu durumu

Testte çıkar artık.14. gün adet günüdür.
Bende adet düşündüm ama 12. Gunde 1 gun lekelendım kahverengı ertesı kanama geldi ben şöyle söyliyim ben spora basladım yogun tempolu vucut anı hareket oldugu için adet i engelleyebılıyormuş gecen ayda damla damla oldum acaba bu ay gelen onun bırıkıntısı mıydı

Merhabalar benim de adetime 4 gün var bugün az az kanamam oluyor birkaç saattir. Korunmuyoruz yerleşme kanaması olabilir mi hanimlar? Yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim

Merhabalar benim de adetime 4 gün var bugün az az kanamam oluyor birkaç saattir. Korunmuyoruz yerleşme kanaması olabilir mi hanimlar? Yeni konu açmak yerine buraya yazayım dedim
Bende de aynı durum var ama şuan adetim 8 gün gecikti ama 2 gün kahverengi leke gördüm sonra durdu hamilelikmi acaba

Bende de aynı durum var ama şuan adetim 8 gün gecikti ama 2 gün kahverengi leke gördüm sonra durdu hamilelikmi acaba
Gebelik olabilir tabii. Test yapın mutlaka. Kızıma gebeyken iki gün pembe leke gördüm. Bence gebelik olabilir sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…