Kızlar yardımcı olur musunuz?

Papatyammm0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
55
45
3
30
Canlar merhaba biraz uzun olabilir benim 2 yıldır geçmeyen kaşıntılarım var ilk başta göğsümde başladı sürekli kaşınıyordu iç çamaşırı diye düşündüm. Kaşıntı bacaklarda daha fazla olmaya başladı daha sonra her yerim kaşındı ama en çok bacaklarda vardı o yüzden hep leke oldu yara oldu kaşıya kaşıya neyse dedim randevu alıp doktora gideyim dermatolijye aldım randevu hiç bşy yapmadan geri gönderdiler beni neyse dedim daha öyle geçer dedim ama hamile olduğumu öğrendim o yüzden öyle kaldı gitmedim. hamilelikte de git gide arttı kaşıntım şimdi 24 haftalık hamileyim ve şimdi aklıma takıldı acaba bebeğime zarar veren bi durum olur mu hiç bu durumu doktoruma da belirtmedim çünkü hiç aklıma gelmedi benim gibi olup hamile kalan var mı yada daha önceden kaşıntısı olan varmı

Selamm , anlattıklarına benzer bi şeyi bende yaşamıştım. Kızarıklıkta vardı dermatolojiye gittim hap ve krem vermişti geçti.başka bi doktora görün istersen geçmiş olsun

Kan değerlerinize bakılması gerekiyor. Karaciğer enzimleri ile alakalı bir durum olabilir ve o zaman doktorunuzun bilmesi gerekir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…