Kızlar yardımcı olur musunuz?

nevinsbrsz

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2022
115
33
13
21
Kızlarrr doktoruma bu yazıyı yazdım ve oda cevap olarak paylaştığım görüntüdeki mesajı yazdı..
klomen kullanmıştım bu ay 3 gün ilişkiye girin demiştiniz eğer adet olursan 3. Günü tekrar gel demiştiniz ben Her ay düzenli 24 üne adet oluyodum bi geçen ay 27 sine adet oldum bu ay 24 mü 27 mi olcam bilmiyorum ama size demek istediğim affedersiniz ama koyu sarı akıntılarım oluyo arada bi peçeteye silince bazen kalın beyaz ve bazen ise şeffaf karışık anlamıyorum test yapıyorum negatif çıkıyordu 3 gün üst üste ilişkiye gir dediğiniz günler 6-7-8 ocaktı acaba erken olduğu için mi testte çıkmadı bilmiyorum da sizce sarı akıntı kötü mü ama koku kaşıntı vs. Hiçbir şey yok şu an adet olmadım 27 28 ine kadar bekliyorum. Sizce napmalıyım.?

Eklentiler

• Screenshot_20230125_223521.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 141
Mutlaka kan ver kendiside önermiş canım bende klomen kullanmıştım ama zamanında adet olmuştum her defasında oluyordum gecikme yapmaz klomen normal şartlarda

Mutlaka kan ver kendiside önermiş canım bende klomen kullanmıştım ama zamanında adet olmuştum her defasında oluyordum gecikme yapmaz klomen normal şartlarda
Benim geçen ay da adetim düzensiz oldu bu ayda doktorun 21/28 günde adet olman gerekti felan dedi eğer öyle olsaydı dün yani 24 üne adet olmam lazımdı şu an yine adet değilim günüm geçiyor pazartesine kadar dediği gibi bekleyeyim inşallah bişeyler vardır diye hala ümidimi yitirmiyorum inşallah vardır

Haber ver mutlakagönlüne göre olur inşallah

Ay pazartesi de uzunmuş ama olsun kesin sonuç için lazım hem biraz daha vücudunuzu dinlersiniz belirtiler artıyor mu vs
Hafif kasık ağrım oluyo eğilince felan iğne batarmış gibi bel ağrım hiç gitmiyo ya o çok sık oluyo bide dün biraz kötü oldum böyle bi an halsiz düştüm sanki başım dönüyor gibi hissettim ara sıra mide bulantısı yaşıyormuşum gibi hissiyatlarım var ama inşallah psikolojik değildir sadece ben akıntılarıma şaşırıyorum bazen beyaz ve bazen sarı olmasına

Ay pazartesi de uzunmuş ama olsun kesin sonuç için lazım hem biraz daha vücudunuzu dinlersiniz belirtiler artıyor mu vs
Yazmayı unutmuşum bide affedersiniz gaz sorunum çok var aşırı gazım geliyo ama göğüslerim de bi hassasiyet felan yok kafam çok karışık

Sarı akıntıyı bilmiyorum ama beyaz akıntı olarak belirtisi olanları çok duydum

Sarı akıntıyı bilmiyorum ama beyaz akıntı olarak belirtisi olanları çok duydum
Sarı akıntı yaşayan çok nadir varmış sarı akıntısı olup da hamile olanlar burada baya bi sayfaya girdim okudum kimisininki sarı akıntı dan sonra adet oldum yazmış o yüzden kafam baya karışık bekliyorum sadece hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun bakalım sıkıntı yapmayın

İnşallah vardır geçen ay hangi tarihte oldun o tarih geçtiyse kan verebilirsin. Hayırlısı olsun kaç yumurtan gelişti acaba

İnşallah vardır geçen ay hangi tarihte oldun o tarih geçtiyse kan verebilirsin. Hayırlısı olsun kaç yumurtan gelişti acaba
Ben her ay 24 üne adet olurdum geçen ay düzensiz oldum 27 sine doktora anlattım bunu o 21/28 günde adet olunur dedi hesapladım dün olmam lazımdı yani 24 üne ama olmadım klomen kullandım yumurtalıklarımda küçük kistler vardı istediğim gibi büyümüş dedi yumurtalıkların 3 gün ilişkiye gir demişti doktorum

Hayırlısı olsun bakalım sıkıntı yapmayın
Sıkıntı ister istemez yapıyorum çünkü benle beraber aynı hastalığı olan aynı ilaçları kullanan arkadaşım 2 gün önce test yaptı silik çizgiyi gördü hamile şu an ben test yapıyorum negatif ikimizde de yumurtalıklarda kist ve süt hormonumuz yüksek çıkmıştı ve onun ekstradan guatrı çıktı kısmet işte inşallah bende de vardır Allahım bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin inşallah kucağımızı boş bırakmasın

Hee anladım canım tamam 18 mm olunca çatlıyomuş ondan merak ettim dediğim gibi klomen gecikme yapmaz ya süpriz yumurta yada stressden kafana takma pazartesine kadar bari

Tamam canım sevinirim merak ettim baya
Kızlar maalesef hasta oldum bugün doktor 3 gün günü çağırmıştı ama cumartesiye geldiği için yarın gidicem alttan muayene edecek tekrar ilaç felan düzensiz adet oluyorum 2 aydır 28 günde değil 30-32 günde adet oluyorum normal değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…