Gebeliğe Hazırlık Kızlar yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neftirella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2025
7
0
1
Kızlar ben 3 aylık evliyim adetim hep düzenlidir günü gününe olur normalde ama bu sefer 5 gün gecikti. Kasık ağrılarım bel ağrılarım var adet olacakmışım gibi ama olmuyorum şüphelendim artimed test aldım başka yakın eczane olmayınca farklı alamadım. Negatif çıkardı. Test mi sıkıntılı yoksa başka sebebi olabilir mi?

Kan ver istersen

Testler her zaman doğru sonuç vermeyebilir. Bir çok yorumda artimedin yanılttığını okudum. Bir test daha yap ya da dediğim gibi bir kan ver istersen. Hamile olabilirsin. Başka belirtilerin var mı? Benim de adet günüm pazar. Zor duryyorum test yapmamak için. Günüm geçerse yapcam. Belirtilerinde ne var başka merak ettim de

Normalde göğsüm acımaz yani ben pek fark etmezdim şimdi farkediyorum dokununca acıyo vücut ısım geceleri çok yükseliyor bide bi kaç gün önce mide bulantısı yaşadım ama kusamadım yeni yaptığım tatlıyı yiyemedim gördükçe öğüresim geldi iki gün sürdü artık sebebi nedir bilemiyorum bide akıntı diyorlar bende çok geliyor krem gibi ama o her zaman geliyordu onu sebep olarak almadım

Yap tabi inşallah çıkar

İnşaAllah hamilesindirr. Ama dediğim gibii günün baya geçmiş bir kan testi ver

Teşekkür ederim inşallah bi gün sonra vericem çünkü her an adet olacakmışım gibi hissediyorum belim koptu kopacak
Öyle deme güzel düşünn güzel olsun. Adet ve hamilelik belirtileri aynı işte. Ama senin günün de geçmiş umarım adet olmazsın. Hamilelik ihtimalin de yüzde elli. Ay hadi bakalım burda böyle yazılanları görünce yürekten dua ediyorum. Her şey gönlünce olsun

Evet haklısın çok teşekkür ederim inşallah sende beklediğin haberi alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…